Azitro Kullanımı 2 Haftalık Bebek

78 görüntüleme
F

Fatma M.

11 Mart 2026 14:21
İki haftalık oğluma bugün azitro şurup yazıldı kullanımını okudum 6 aydan küçük bebeklerde kullanılmaz yazıyordu doktoru aradım sorun yok valilik onaylı dedi ama için rahat [etmedi.kullanmalı](etmedi.kullanmalı) mıyım emin olamadım
N

Nisa B. ..

11 Mart 2026 14:36
Benim kızıma da 2 ve 3 aylıkken verildi ama eczane de sağolsun! yanlış ölçü yazdığı için çok dokundu iyileşmek yerine daha da hasta oldu ilacı bıraktık öyle öyle toparladı kendini size kaç ölçek/ml verdiler bilmiyorum ama çok dikkat etmeniz gerekli
F

Fatma M.

11 Mart 2026 14:38
Nisa Bakır
Benim kızıma da 2 ve 3 aylıkken verildi ama eczane de sağolsun! yanlış ölçü yazdığı için çok dokundu iyileşmek yerine daha da hasta oldu ilacı bıraktık öyle öyle toparladı kendini size kaç ölçek/ml verdiler bilmiyorum ama çok dikkat etmeniz gerekli
Yarım çay kaşığı ver dedi doktor.
N

Nisa B. ..

11 Mart 2026 14:55
Biz 2 aylıkken 1.25 ml vermiştik ölçeği çıkıyo içinde küçük ölçeğin yarısı kadardı diğer verildiğinde eczane tüm ölçek demişti çok dokundu bilmiyorum bebeğinizde ne tepki olur
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir