Azitro Antibiyotik

221 görüntüleme
E

Ebru ..

28 Nisan 2026 18:09
4 aylık Bebeğim için doktor azitro antibiyotik yazdı ama kullanan var mı kullansam mı kararsız kaldım
H

Hande S.

28 Nisan 2026 18:20
Biz 5 aylıkken kullandık
E

Esra B. B.

Premium Üye
28 Nisan 2026 18:24
Vallaha biz bir aylikken bile kullandik
E

Ebru ..

28 Nisan 2026 18:26
Hande S
Biz 5 aylıkken kullandık
Antibiyotikten sonra probiyotik kullanmışmıydınız acaba
E

Ebru ..

28 Nisan 2026 18:27
Esra Boyraz Biçer
Vallaha biz bir aylikken bile kullandik
Probiyotik kullanıyormuydunuz acaba antibiyotikle
E

Esra B. B.

Premium Üye
28 Nisan 2026 18:30
Yok kullanmadik ama kullanabilirsiniz diye biliyorum
Ebru G. .

Ebru G. ..

28 Nisan 2026 18:54
Ebru
Probiyotik kullanıyormuydunuz acaba antibiyotikle
Anne sütü bütün ihtiyaçları karşılamıyor mu
H

Hande S.

28 Nisan 2026 18:58
Ebru
Antibiyotikten sonra probiyotik kullanmışmıydınız acaba
Kullanmadık yanlız büyük kızım antibiyotik içince hep ishal oluyor ona mutlaka kullanıyorum bebekten bebeğe değişiyor sanırım
K

Kübra Ç.

29 Nisan 2026 21:12
Biz de kullandık daha sonra probiyotik de başlattı
E

Ebru ..

29 Nisan 2026 21:35
Kübra Çelik
Biz de kullandık daha sonra probiyotik de başlattı
Kaç gün kullandınız acaba Kübra hanım antibiyotiği hangi probiyotik ve antibiyotik bitişi mi kullandınız acaba 😊
K

Kübra Ç.

30 Nisan 2026 12:44
Ebru
Kaç gün kullandınız acaba Kübra hanım antibiyotiği hangi probiyotik ve antibiyotik bitişi mi kullandınız acaba 😊
5 gün kullanın demişti dr, biz genel durumu iyi seyredince 4.günde bırakmıştık. Forbiome probiyotik idi bizimki. Hatta şöyle ki, ilk 3 günde zaten toparlamasında, öksürüğünün azalmasında gözle görülür azalma olduğunu gözlemlemiştim antibiyotik sonrası. Ablam yeğenime de kullandığını söylemişti
K

Kübra Ç.

30 Nisan 2026 12:47
Ebru
Endişenizi anlıyorum ben de hiç istemedim kullanmak. Ama neticede bunu da doktorlar öngörüyor. Emziriyorsanız, 1 kaşık da olsa anne sütü verin. Burnunu sık sık açın, anne sütünün faydası ultra düzeyde diye düşünüyorum. Ben mama takviyesi de yapmıştım bol sıvı alsın diye.
S

Serap ..

3 Mayıs 2026 17:34
Merhaba Kübra hanım azitro 24 saatte bir mi verdiniz ben karıştırıp yanlışlıkla 12 saatte bir verdim yarım ölçek bi sorun olurmu çok endişeliyim.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir