Azitro Antibiyotik

133 görüntüleme
E

Elif Y.

16 Mart 2026 21:58
3 aylık bebeğimde öksürük ve hafif hırıltı vardı çocuk acile götürdük akciğerlerde hafif enfeksiyon var dedi azitro yazdı 6 aylıktan küçükler kullanılması önerilmez yazıyor çok kararsız kaldım durumu daha da kötüleşir diye de korkuyorum
F

Feyza N. Y. D. ..

16 Mart 2026 22:07
Bence hemen antibiyotik kullanmayın antibiyotik Viral enfeksiyonlara etki etmez bakteriyel enfeksiyonlara etki eder. Burnunu sürekli yıkamanızı ve başka bi doktor görüşü daha almanızı tavsiye ederim
E

Elif Y.

16 Mart 2026 22:09
Feyza Nur Yeşil Demircan
Bence hemen antibiyotik kullanmayın antibiyotik Viral enfeksiyonlara etki etmez bakteriyel enfeksiyonlara etki eder. Burnunu sürekli yıkamanızı ve başka bi doktor görüşü daha almanızı tavsiye ederim
Bulunduğumuz ilçede çocuk doktoru yok malesef merkezdende randevu bulamıyoruz acil doktoru bebeklerde daha hızlı ilerliyor dedi o yüzden kararsız kaldım yoksa çok küçük daha bende antibiyotik kullanmak istemiyorum
Ş

Şeyma U.

16 Mart 2026 23:33
Bizde de durum aynı 4 aylık bebeğim çocuk acile götürdük azitro yazdı kullanmak istemiyorum dönüşü daha kötü oluyor demişti osman hoca ama nasıl geçecek bilmiyorum çocuk düdük yutmuş gibi nefes alıp veriyor
F

Feyza N. Y. D. ..

16 Mart 2026 23:41
Ay çok geçmiş olsun ikinize de Allah şifa versin gerekirse özele götürün çevre illere falan ama antibiyotik vermeme konusunda ısrarcı olun
E

Elif Y.

16 Mart 2026 23:58
Şeyma Umul
Bizde de durum aynı 4 aylık bebeğim çocuk acile götürdük azitro yazdı kullanmak istemiyorum dönüşü daha kötü oluyor demişti osman hoca ama nasıl geçecek bilmiyorum çocuk düdük yutmuş gibi nefes alıp veriyor
Bizde nefes alıp vermede sorun yok aslında akciğer filmi çekti filme bakınca hafif enfeksiyon başlangıcı var dedi küçücük yaşta antibiyotik başlarsak bağışıklıkları nasıl güçlenecek bilmiyorum
E

Elif Y.

16 Mart 2026 23:59
Feyza Nur Yeşil Demircan
Ay çok geçmiş olsun ikinize de Allah şifa versin gerekirse özele götürün çevre illere falan ama antibiyotik vermeme konusunda ısrarcı olun
Özeli aradı eşim 3 aylık çocuga bakmıyorlarmış ne yapcaz bilmiyorum yarın birde sağlık ocağına mı götürsem diyorum
F

Feyza N. Y. D. ..

17 Mart 2026 00:01
Elif Yaman
Özeli aradı eşim 3 aylık çocuga bakmıyorlarmış ne yapcaz bilmiyorum yarın birde sağlık ocağına mı götürsem diyorum
Siz nasıl uygun görürseniz o şekilde yapın çok geçmiş olsun 🙏Sık sık burnunu serum fizyolojikle yıkayın
E

Elif Y.

17 Mart 2026 00:20
Feyza Nur Yeşil Demircan
Siz nasıl uygun görürseniz o şekilde yapın çok geçmiş olsun 🙏Sık sık burnunu serum fizyolojikle yıkayın
Tamam teşekkür ederim öyle yaparım
N

Nehar K.

17 Mart 2026 18:34
Elif Yaman
Bizde nefes alıp vermede sorun yok aslında akciğer filmi çekti filme bakınca hafif enfeksiyon başlangıcı var dedi küçücük yaşta antibiyotik başlarsak bağışıklıkları nasıl güçlenecek bilmiyorum
Kan tahlili yaptılar mı?

Bizde bu şekilde gittik sorun yok burun yıkayın dendi. 2 gün sonra daha da arttı yatış verdiler. Test yaptılar bakteri çıktı ve rsv. Antibiyotik başladık. 2,5 aylikken. Röntgen çekildi sonra temiz dendi ama hırıltı devam ediyor
E

Elif Y.

17 Mart 2026 21:28
Nehar Kara
Kan tahlili yaptılar mı?

Bizde bu şekilde gittik sorun yok burun yıkayın dendi. 2 gün sonra daha da arttı yatış verdiler. Test yaptılar bakteri çıktı ve rsv. Antibiyotik başladık. 2,5 aylikken. Röntgen çekildi sonra temiz dendi ama hırıltı devam ediyor
Hayır yapılmadı röntgen çekildi saturasyon bakıldı birde akciğerlerini dinledi
N

Nehar K.

17 Mart 2026 21:33
Elif Yaman
Hayır yapılmadı röntgen çekildi saturasyon bakıldı birde akciğerlerini dinledi
ilk kana baktılar.

Corona testi gibi bi test var onu yaptılar bize yatışın ertesi günü. O akşam antibiyotik başlandinsicak buhar ile
E

Elif Y.

17 Mart 2026 21:50
Nehar Kara
ilk kana baktılar.

Corona testi gibi bi test var onu yaptılar bize yatışın ertesi günü. O akşam antibiyotik başlandinsicak buhar ile
Bize hiç test falan yapılmadı o yüzden antibiyotige başlamak istememiştim
E

Elif Y.

17 Mart 2026 21:52
Nehar Kara
ilk kana baktılar.

Acilde mi yapıldı çocuk doktoru mu yaptırdı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir