Azı Diş
115 görüntüleme
M
Merve T.
25 Ocak 2026 19:57
Oğlum bir yaşında. 37-38 arasında ateşleri vardı yanakları kızarmıştı bir kaç gündür ateşi iyi. İştahsızlık var sadece emiyor çok az yerse yiyor. Ama o kadar keyifsiz yorgun halde ki. Uyku halinde gülmeye bile mecali kalmadı. Çok üzülüyorum yarın doktora götürecez ama aynı durumda olan var mı demir değeri düşüktü ilaca başlamıştık değerlerine de bakılacak
Ş
Şerife Y. D.
25 Ocak 2026 21:53
Biz de aynı durumdayız dün akşam ateşimiz 39 üzerine çıkınca acile gittik tahlilleri temiz çıktı ama ateş ve huzursuzluk devam ediyor. Hiçbir şey yemiyor içmiyor. İlaç içince ateşi anlık düşüyor sonra yine yükseliyor.

Cagla K.
25 Ocak 2026 22:02
Hic zorlamayin kendinizi de uzmeyin, o dis cikana kadar ne yazik ki oyle oluyor. Musaade ediyorsa dis jeli agrisini hafifletir. Dis agrisina dolven diyorlar ben calpol ile donusumlu kullanmistim. Deneyin dilerseniz
M
Merve T.
25 Ocak 2026 22:46
Biz de aynı durumdayız dün akşam ateşimiz 39 üzerine çıkınca acile gittik tahlilleri temiz çıktı ama ateş ve huzursuzluk devam ediyor. Hiçbir şey yemiyor içmiyor. İlaç içince ateşi anlık düşüyor sonra yine yükseliyor.
M
Merve T.
25 Ocak 2026 22:47
Hic zorlamayin kendinizi de uzmeyin, o dis cikana kadar ne yazik ki oyle oluyor. Musaade ediyorsa dis jeli agrisini hafifletir. Dis agrisina dolven diyorlar ben calpol ile donusumlu kullanmistim. Deneyin dilerseniz
Ş
Şerife Y. D.
25 Ocak 2026 23:48
Hangi jeli kullanıyorsunuz biz daha önce kullanmadık
M
Merve T.
26 Ocak 2026 00:13

Cagla K.
26 Ocak 2026 08:27