Azalan Sütü Tekrar Çoğaltabilen Var mı
77 görüntüleme
C
Cd
11 Ocak 2026 20:12
Merhaba bebeğim 6 aylıkkken emmeyi bıraktı sağarak vermek istiyorum ama sağdığında 10-20 cc anca çıkıyor sütü böyle azaldıktan sonra çoğalan bar mı tekrardan
G
Gül
11 Ocak 2026 20:15
Azaldiktan sonra nasil çoğalır bilmiyorum ama kendi adıma söyleyeyim kışın bol su tuketmedigim için sütüm azaldi tavsiyem bol su için
E
Elif Ş. ..
11 Ocak 2026 20:40
Sürekli emmesine teşvik edinve sağın.süt üretimi göğüsler boşaldıkça daha çok süte ihtiyaç var mantığı ile çalışıyor beynimizde.Bol su için meyve,sebze,kuru yemiş yoğurt,kefir tüketin ve stresi mümkün olduğunca azaltın sütüm kesilecek diye çok düşünürseniz beyin onu gerçekleştirmek üzere çalışır olumlu ve güzel düşünün inşallah kesilmeyecektir süreci güzel tamamlarsınız.Ha ola ki kesildi herşeyde rağmen ek gıda dönemine gelmişsiniz zaten sağlıklı yiyecekler ile süreci devam ettirin ilk 6 ay çok önemli atlattım diyip stressiz devam edin güzel anne💐
C
Cd
11 Ocak 2026 20:42
6 ay çok kısa bir süreymiş gibi geliyor ve çok üzülüyorum bebeğim ne kadar denesem de sürekli itiyor öğürüyor ağlıyor istemiyor asla ne yapacağımı bilmiyorum
E
Elif Ş. ..
11 Ocak 2026 20:58
Stresinizi anlıyorum bu en son düşüneceğiz şey inanın belki sütün tadını sevmiyordur.Osman hocanın kanalında var yediğimiz her şey süte tad olarak geçiyor sonuçta yeme alışkanlığıbız değiştirmeyi deneyin.Bir de silikon göğüs ucunu önce parmağınıza sonra bebeğinizin ağzınaverip en son meme ile değiştirin belki işinize yarar🙏
E
Elif Ş. ..
11 Ocak 2026 21:00
şurdan izleyebilirsiniz belki fikir olur 🌸
C
Cd
11 Ocak 2026 21:06
Lansinoh elektrikli göğüs pompası az çıktığı için zor geliyor acaba manuel el pompası mochi olanı alsam işe yarar mı