Az Kilo Alımı
83 görüntüleme
H
Hazal T.
24 Kasım 2025 14:09
Bebeğim 3.ay kontrolünde 300 gr almış 2.ayından beri gece 8 saat kesintisiz üstüne 4 5saat kesintisiz uyuyor 24 saatte 6 7 emme yapıyor her emmede çişli bez alıyorum o yüzden beslenmesi yeterli diye düşünüyordum Dr uyku saatini çok buldu tek seferlik 5 saat uyut sonra emzir diğer uykularıda 3 saati geçmesin dedi bazıları da çocuğun uykusunu bölmemek gerek diyor
S
Seda
24 Kasım 2025 14:40
Benim oğlum kesintisiz uyusa bile uyandırmadan emziryordum 2 saati geçirmiyorum her iki saatte bir emzirince bebek alışıyor acıkınca kendi uyanıyorama mama neden kullanmıyorsunuz mama deneyin bence en hızlı kilo alım ilk 3 ayda oluyor diğer aylarda daha da yavaşlıyor
S
Seda
24 Kasım 2025 14:41
Ve şuan biz 6 aya girecez hala geveleri 3 saatte bir emziriyorum
H
Hazal T.
24 Kasım 2025 14:49
Dr 2.ay kontrolünde artık emzirmek için uyandırmana gerek yok dedi bende bıraktım uyandırmayı uykuda emme bazen yapıyor bazen yapmıyor osman hocanın videolarında da 6 7 saat uyuyabilir denince uyandırmadım bende
S
Sevda D.
24 Kasım 2025 15:31
Benim de bebeğim gece 7 saat uyuyor uyandırmaya çalışıyorum ama asla uyanmıyor benim bebeğimde iki hafta da sadece 100 gram almış uyandıramıyorum uyandırsam da hemen uyuyor sütüm var ama uyandıramıyorum geceleri bizde böyle devam ederse mama takviyesi vereceğiz dedi bilmiyorum nasıl olacak
H
Hazal T.
24 Kasım 2025 16:33
Bakalım uyandırmadan emzirmeye çalışacağım yoksa da uyanacak mecbur mama vermek inşallah gerekli olmaz bana zor geliyor hazırlamak biberonda kullanmak istemiyorum