Az İdrar Korkuyorum

149 görüntüleme
Şermin S. .

Şermin S. ..

16 Mayıs 2026 06:21
Bebeğim 1 yaşında 2 defa yakın zamanda bezi kuru şekilde uyandı gece uykusundan gun içinde sıvı alımı ıyi, bezlerini ne zaman akşam ıslak oluyor 5 6 tane bez çıkarıyor ama gece böyle bir durum olması beni çok tedirgin etti. Kalkınca ilk idrarını da yapıyor ama gün içinde çok hareketli terliyor da var mıdır acaba yaşayan
M

Merve

16 Mayıs 2026 06:26
Merhaba sermin hanım ufak bebisler bile derin uykudayken çislerini tutarlar sabaha karşı uyku hafifleyince başlarlar bence sizdeki vaziyette bu kaldiki 4 -5 çişli bez 24 saat icin geçerli total onemli
Şermin S. .

Şermin S. ..

16 Mayıs 2026 06:28
Akşam 8 gibi uykuya geçiyor genelde 6 7 gibi kalkıyor gece de 1 defa emiyor bez kuru olunca o yüzden korktum acaba bir sıkıntı mı var diye
Emel C.

Emel C.

16 Mayıs 2026 09:01
Belki tek beslenme yaptığı için tutabiliyordur ay ne güzel ya benim bebegimde 1 yaşında 2 3 kere beslenmek için kalkıyor
Şermin S. .

Şermin S. ..

16 Mayıs 2026 09:42
Bilemedim ki bende tedirgin oldum açıkçası az mı sıvı alıyor acaba diye ama bakıyorum idrar rengi de açık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir