Az Emme

103 görüntüleme
Z

Zk

11 Temmuz 2025 20:03
bebeğim ikinci ayına girdikten sonra sadece 5 dakika emmeye başladı ve 73 günlük olmasına rağmen halen saatte bir veya iki saatte bir emziriyorum ön süt aldığı için gazlı huzursuz ve az beslenmesinden korkuyorum eskiden 40 dakika emen bebek beş dakikaya düştü ve memede bazen huzurluysa bazen huzursuz ve son bir haftadır hiç kilo almamış malesef ve ilk ay baya kusuyordu ne zaman az emmeye başladı kusması azaldı zaten beş dakikadan fazla beslense yine kusuyo 🥲 napacağımı şaşırdım
M

Merve Ü. ..

11 Temmuz 2025 20:25
benim bebeğimde 2 buçuk aylık oda dediğiniz gibi w aydan sonra 5 10 dk arası emmeye başladı ama büyüdükçe emme gücü artıyor bebeklerin. önceden 20 dk da doyuyorsa şimdi daha kısa sürede doyuyor. bide sütün gelme hızı azalınca huzursuzlanıyor bende diğerine geçiyorum. size tavsiyem mesela önce sağ memeyi sonra solu verdiyseniz diğer emzirmeye geçtiğinizde önce solu sonra sağı verin. ben o şekilde yapıyorum ve 2 3 saatte bir sık sık emziriyorum.
M

Merve Ü. ..

11 Temmuz 2025 20:28
birde emzirdikten sonra yarım saat kadar kucağınızda dik tutun karnına çok baskı yapmadan hem gazını çıkarır hemde sütü biraz sindirmiş olur kusmasını önler.
Z

Zk

11 Temmuz 2025 21:18
onu da denedim ama diğer emzirmeye kadar önceki memem yine ön sütle doluyor ve üst üste iki memedwn sadece ön süt alıyor 🥲 yine de tavsiyeleriniz için teşekkür ederim🥰
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

12 Temmuz 2025 08:02
Merhaba bebekler büyüdükçe beslenme aralıklara uzar emin süreleri kısadır yani bebeğinizin yaptığı şey gayet normal ısrar zorlama yaparak bebeğinize emzirmeye çalışmayın red yaşatırsınız. Bebeklerin kusmasını beklemeyiz peki bebekler neden kusar çok beslendikleri için kusarlar yani bebeği rahatsız etmeyin ne zaman isterse o zaman beslensin kaç dakika emmek isterse o kadar dakika emsin. Bebeğinizin doğum kilosuna şu anki kilosuna göre hesap yapıyoruz biz Erdoğan kilosunu hesapladığınızda her şey yolundaysa endişe etmeyin. Belki bebeğiniz bir önceki ay daha fazla kilo almıştır bu ayda kilo azalmıştır ya da almamıştır gayet normal
Z

Zk

12 Temmuz 2025 08:12
çok teşekkür ederimmm içimi rahatlattınız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir