Az Emiyor

200 görüntüleme
E

Elif ..

6 Haziran 2026 07:04
Bebeğim 4 buçuk aylık. Memeye ilgisi az. Yaz ayindayiz, havalar sıcak. Çok da emmiyor, sütten başka destek de yok. Islak bez sayısı azaldi. Çişi de daha koyu. Ama keyfi yerinde. 6 saat çiş yapmadığı dq oluyor mesela, bu durum korkuttu beni. Zorlayınca asla almiyor ama siviya da daha çok ihtiyacı var. Napcam bilmiyorum. Bu bir tehlike mi, doktora gitmeli miyim. Gözyaşı var. Ama bazen ağzı kuru oluyor.
Hatice C. .

Hatice C. ..

6 Haziran 2026 07:51
Bi götürün tabi uzman görüşü doğru yolu gösterir hem sizinde içiniz rahat eder.
S

Sevde Ç.

6 Haziran 2026 08:56
3,5 aydan 7 buçuk aylığa kadar iştahsızlıkla mücadele ettim emmek istemiyor sağıyorum biberon reddediyor mama almıyor çişler çok koyu ama keyfi çok yerinde. Tüm gün tok gibi davranıyor. Çok kafama takıyordum kilo alımı eksilerde -150 gr -200gr. Birkaç kez mastitin eşiğinden döndüm emmelerde azalınca. Böyle emzirmekten nefret etmiştim o dönem. Sonra 7. Ayda bişey oldu kızım artık meme bağımlısı. Ben şok tabi. Demem o ki her karanlık yolun sonu aydınlık. Her emeğin karşılığı geliyor gelecek. Sabredin vazgeçmeyin. Emzirme danışmanlığı almanız fayda sağlAr.
Sema G.

Sema G.

6 Haziran 2026 10:06
Sevde Çağrıbay
3,5 aydan 7 buçuk aylığa kadar iştahsızlıkla mücadele ettim emmek istemiyor sağıyorum biberon reddediyor mama almıyor çişler çok koyu ama keyfi çok yerinde. Tüm gün tok gibi davranıyor. Çok kafama takıyordum kilo alımı eksilerde -150 gr -200gr. Birkaç kez mastitin eşiğinden döndüm emmelerde azalınca. Böyle emzirmekten nefret etmiştim o dönem. Sonra 7. Ayda bişey oldu kızım artık meme bağımlısı. Ben şok tabi. Demem o ki her karanlık yolun sonu aydınlık. Her emeğin karşılığı geliyor gelecek. Sabredin vazgeçmeyin. Emzirme danışmanlığı almanız fayda sağlAr.
Benim oğlumda öyle iştahsız memeyikaç saat tutmaz bilmiyorm . Kayfide yerinde aç olduğunu biliyorm öyle düşünüyorım ama meme verdiğimde ağlar öyle bmyle değil hemde. En son şöyle çözüm buldm emzik emiyor benm oğlan uyku zamanı geldiğinde böyle tam dalmış ama dalmamış halindeyken emziği çıkarım memeyi veriyordm öyle emriyordu anca öyle kandiriyorum hala .. en azından tok olduğunu biliyorm içim rahat çünki baya sıkılıp üzülüyordm.. umarm düzelir bebişlerimizin emmesi.
G

Gizem Ö.

6 Haziran 2026 11:54
Bebegim 4 aylık çişimiz iyi ama 7 dk emiyor dr 4 dk emmesi yeterli desi
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
6 Haziran 2026 12:09
Götürün doktora ve mama ile destekleyin havalar ısındıkça daha çok sıvıya ihtiyacı olacak
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir