Ayrılık Kaygısı Yok

61 görüntüleme
L

Lale

7 Mart 2026 16:09
Merhaba kızım 9.ayına girdi fakat ben odadan çıkınca oyuncağıyla oynuyorsa devam ediyo ben sanki umrunda değilim. Hiç arkamdan ağladığını görmedim. Sosyal gülümsemesi, göz teması iyi ismine çok nadir tepki vermediği oluyor. Uykudan uyanınca beni görse gülümser. Arkasından dolansam başını çevirir arar.tanıdıklarına hep güler çok güleçtir.8 dişi var. 6.ayında dönmeye 6.ayın sonunda desteksiz oturmaya başladı. Şu an hafiften sürünüyor. Kas gücü iyi. Yabancıların yanında tedirgin oluyor bazen ağlıyor bazen huzursuz oluyor yabancılarda. Ağladığında veya bi şeye korktuğunda bana yapışıp sarılıyor. Birindeyken gel gel deyince gelir. Yoğun bakımda 21 gün kaldı kakasını yapmıştı 2. Gün solunumdan çıktı fakat emme refleksi az diye vermediler bize. Ga ga ga eb eb anlamsız sözcükleri var ba ba ba de de de demiyo. Babıldamamsı ve ayrılık kaygısı olmaması beni endişe ediyor. Bir fikri bir deneyimi olan yorumlarsa sevinirim.

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir