Aylardır Geçmeyen Kabızlık
79 görüntüleme
K
Kübra
3 Şubat 2026 23:38
Bebeğim 8 aylık demire başlayınca kakası azaldı ve koyulaştı demir ilacımızı da değiştirmemize rağmen. 6 aylıkken Ek gıdaya başladıktan sonra iyice kötü oldu. Az ve lifli vermeme rağmen kabız. 1 defa Lağman yapıldı. Duphalac kullanıyoruz doktor önerisiyle. Şimdi de optifiber önerildi ama üzerinde 7 yaş üzeri diyor. Doktor kullanabilir dedi. Yardımcı olabilir misiniz?

Fatma A. U.
3 Şubat 2026 23:40
Hergğn sabah aç karnına bir çay kaşığı zeytin yağı içirin bebeğinize inanın çok faydasını göreceksiniz gebe okuluna gittiğimde eğitimde ebeler söylemişti
Ben doğduğundan beri organik zeytin yağı veriyorum
K
Kübra
3 Şubat 2026 23:40
Hergğn sabah aç karnına bir çay kaşığı zeytin yağı içirin bebeğinize inanın çok faydasını göreceksiniz gebe okuluna gittiğimde eğitimde ebeler söylemişti

Fatma A. U.
3 Şubat 2026 23:43
Kimyon içirdiniz mi hiç bir tarlı kaşığı top kimyonu bir çay bardağı suyla cezvede karıştırın ılıyınca içirinoda iyi geliyor
K
Kübra
3 Şubat 2026 23:44
Kimyon içirdiniz mi hiç bir tarlı kaşığı top kimyonu bir çay bardağı suyla cezvede karıştırın ılıyınca içirinoda iyi geliyor

Fatma A. U.
3 Şubat 2026 23:49
Ben sürekli içiriyorum kızım gazlı bir bebekti hergün demliyorum veriyorum severek içiyor
D
Devran ..
3 Şubat 2026 23:57
@ Kübra her öğün sonrası muhakkak gül kıyısı kuru kayısı bal kabağı armut puresi yapın verin 3 4 kaşık yeterlidir insagramda hastalanmayancocuk hesabi var orda. Ogrendim hindistan ceviz yağı var her sabah 2 çay kaşığı veriyorum inannin çocuğumda sizin gibiydi doktor önerisiyle ilacta başladık hiç faydasını görmedim simdi 1 aydır oğlum hergun veya günde 2 kere yapıyor ne zorlama ne ikinti var denerseniz fayda olcak
K
Kübra
3 Şubat 2026 23:57
@ Kübra her öğün sonrası muhakkak gül kıyısı kuru kayısı bal kabağı armut puresi yapın verin 3 4 kaşık yeterlidir insagramda hastalanmayancocuk hesabi var orda. Ogrendim hindistan ceviz yağı var her sabah 2 çay kaşığı veriyorum inannin çocuğumda sizin gibiydi doktor önerisiyle ilacta başladık hiç faydasını görmedim simdi 1 aydır oğlum hergun veya günde 2 kere yapıyor ne zorlama ne ikinti var denerseniz fayda olcak