Ayına Göre Az Miktarda Beslenme
94 görüntüleme
H
Hilal B. A.
4 Ağustos 2025 14:19
3 aylık bebek genelde 100 ml mama içiyor en fazla 125 ml içtiği oldu ama bu çok nadir. 2/2.5 saatten fazla da dayanamıyor açlığa. En az 3/4 saat aralıkla 125-150 ml arasında beslemen gerekiyor demişti doktorumuz ama 125 ml bile zor içiyor. Kilo alımı şuanlık normal seyirinde dk 3900 şimdi de 6 kilo. Bu şekilde beslenmeye devam etmeli mi yoksa düzene girmesi gerekiyorsa nasıl düzenleme yapabilirim ? Geceleri de zaten en fazla 3 saat uyuyor acıkıp uyuyor bu ayda kesintisiz uyuyan da olur bir kere beslenmek için uyanan da diyor doktor ama bizim durumumuz böyle.
S
Sümeyye K. ..
4 Ağustos 2025 14:42
Kilo alımı normalse bence doyduğu kadar almalı düzeninizi bozmayın her bebek farklıdır uyuma konusunda benim oğlum 7 aylık oldu uyku düzenimiz yeni yeni oturdu diyebilirim
İçinize sinmeyen durum varsa farklı bi doktora danışın içiniz daha rahat eder
İçinize sinmeyen durum varsa farklı bi doktora danışın içiniz daha rahat eder
A
Asya A.
4 Ağustos 2025 15:26
Benim kızlar altı aylık 125 zor içiyo
M
Merve G. U.
4 Ağustos 2025 15:26
Benim çocuğumda böyle 3 aylık ve iki saatte bir besleniyor hala ve çoğunlukla 60-90 ml süt içiyor kilosu da yerinde olduğu için ben zorlamıyorum daha fazlası için yada açlık süresini oyalarak ilerletmeye çalışmıyorum sonuçta her bebiş farklı

Cansu K. E.
Emzirme Danışmanı
4 Ağustos 2025 16:04
Sık içtiği için az içiyor. Bazı bebek sık sık az az beslenmek ister bazısı uzun aralıklarla tek seferde alır bu değişken, kesin bir doğrusu yok.
M
Müjde C.
4 Ağustos 2025 16:10
Benim oğlum 5 aylık max 100 içebiliyor geneli 90 2.5 3 saatte bir beslenmek istiyor, benimde aklımda hep azmı içiyor sorusu
C
Cansu İ. B.
4 Ağustos 2025 16:51
Çişli bez sayısı ve kilo alımı normalse doyuyor demektir. Bence bebeğiniz istediği kadar beslemeniz en doğrusu. Fazlasını çıkarıyorlar zaten.