Ayakta Sallamaktan Kurtulma
105 görüntüleme
N
Nida İ. ..
11 Şubat 2026 21:05
Merhaba. 1 yaşına yeni girdi 7. Ayından beri ayakta sallayarak uyutuyorum maalesef öyle yapmak zorunda kaldım. Ama artık çok yorucu ve geceleri uyanır gibi olup yine sallama istiyor. Ayakta sallamayı nasıl bırakabilirim? Nasıl uyutabilirim? Bir de çok zor uyuyor ve çok sık uyanıyor diye geceleri Layla diye bir damla kullanmaya başladık doktor kontrolünde ama hiç işe yaramadı. Devam etmeli miyim?

Hatice C. ..
11 Şubat 2026 21:15
Valla ancak Hamak gibi salıncak gibi alternatifiniz varsa olur diğer türlü iki yaşa kadar devam etmiştik daha yeni yeni bırakıyoruz oda tam bırakma sayılır mı bilmem yine uyku öncesi bi kere sallayıp hadi şimdi uyku zamanı diyorum öyle öyle 1 saati buluyor tam uyuması
N
Nida İ. ..
11 Şubat 2026 21:17
Anne yanı var sadece eşim de illa hamak alalım sen de rahatlarsın diyor ama bu sefer de ona alışacak diye istemiyorum. Çok uykusu gelene kadar bunaltsam mı diye düşünüyorum sonra belki yatağına yatırınca uyur bi umut
A
Arzu.G
11 Şubat 2026 21:41
Hamaga alışınca daha zor oluyor aslında bir de heryere taşımanız gerekir sonra onu. Sabriniz yeterliyse bırakabilirsiniz 1 hafta hem siz hem bebiş zorlanır ama unutur bir haftada .ayakta sallama değil de hamak bagimlisiydi bizimki .memlekete goturemedik giderken ilk günler zorlandık tabi ama kalabalıktan çok yorulduğu için belki de uykuya geçişi çok uzun sürmedi.donudugumuzde direkt kaldırdık zaten hamagini

Hatice C. ..
11 Şubat 2026 22:14
Anne yanı var sadece eşim de illa hamak alalım sen de rahatlarsın diyor ama bu sefer de ona alışacak diye istemiyorum. Çok uykusu gelene kadar bunaltsam mı diye düşünüyorum sonra belki yatağına yatırınca uyur bi umut
N
Nida İ. ..
11 Şubat 2026 22:15
Hamaga alışınca daha zor oluyor aslında bir de heryere taşımanız gerekir sonra onu. Sabriniz yeterliyse bırakabilirsiniz 1 hafta hem siz hem bebiş zorlanır ama unutur bir haftada .ayakta sallama değil de hamak bagimlisiydi bizimki .memlekete goturemedik giderken ilk günler zorlandık tabi ama kalabalıktan çok yorulduğu için belki de uykuya geçişi çok uzun sürmedi.donudugumuzde direkt kaldırdık zaten hamagini
N
Nida İ. ..
11 Şubat 2026 22:15
inşaAllah kolaylıkla çözersiniz ♥️