Ayakta Sallamak

94 görüntüleme
Ş

Şefika N.

30 Aralık 2025 19:44
Eşim 4 aylık bebeğimizi uyuyacağı zaman ayağında (üst bacağına emzirme yastığı ile destekleyerek yatırıyor) hızlı sallıyor ve bu durum beni rahatsız ediyor. Bir sorun olmayacağını herkesin çocuklarını ayaklarında salladıklarını söylüyor. Zararlı bir durum değil mi?
Hatice C. .

Hatice C. ..

30 Aralık 2025 19:51
Hızlı sallama sıkıntı oluşturur elbette ama diğer yandan bir çoğumuz ayak üzerine yerleştirilen yastıkla sallıyoruz uykuya geçiş için.
Betül B. .

Betül B. ..

30 Aralık 2025 19:54
Herkes camdan atlıyor diye bizde camdan mı atlayalım olayı olmuş. Sallanacaksa hafif omuzaalım totosuna piş piş diyerek transa geçmsini deneyin eğer bebeğiniz aşırı sallanmaya alışırsa sizi yorabilir
Hatice C. .

Hatice C. ..

30 Aralık 2025 20:01
@Betül Beytar O dediğiniz de bi alışkanlık üzerine oluyor eğer en başından beri kucakta piş pisla uyumuşsa devamında öyle uyur kaldı ki kilo aldıkça bebek kucakta uyutma zor olur yine en güvenlisi yatakta hafif sallantı yada ayakta sallamadir bana görede keşke hiç bizleri uğraştirmayip da kendi kendilerine uyusa bebelerde bizde mutlu olsak o hallerini görüp
Ş

Şefika N.

30 Aralık 2025 20:03
İlk 3 ayımız popişe pışpış vuraraktı fakat 4. Ayda işler değişti geceleri beşikte sallanmak gündüzleri ayakta sallanmak istiyor
M

Merve

30 Aralık 2025 20:20
Ben de bebeğimi 4. Ay ayakta sallamaya alıştırmış oldum maalesef. Şuan 9 aylık ve inanılmaz zorlanıyorum zarar konusu eğer haldır haldır çılgınca sallamıyorsanız neden zararı olsun? He evet zararlı ama zarar size geliyor bel fıtığı kalça ağrısı bacak uyuşması …:)
Hatice C. .

Hatice C. ..

30 Aralık 2025 20:46
Başka türlü bi yol yok maalesef duş masaj kitap okuma onlarda bi yere kadar duş kışın hergün olması zor, kitap okumadan anliyacaklarini sanmıyorum diş sancıları çekerken geriye masaj kalıyor oda uyutmaz saatlerce vücut ovalanamayacagina göre bide bu 3 lü 1 yaş altına uyumlu değil diş sancıları bölünen uykular hamakta salladım ilk iki ay üçte istemedi şimdi ayakta sallamali uyutuyorum ama onda da zor olduğu anlar var hep dinlediği ninniyi istemiyor bu kez de demek istediğim sihirli bı formül varsa bende duymak isterim ☺️ hepinize sevgiler sağlıcakla bebelerimizi büyütelim inşaAllah ♥️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir