Ayakta Sallama

119 görüntüleme
B

Beyza

14 Mayıs 2026 12:23
Bebeğim kucakta pilates topu üstünde uyutuyorum ama kilo alıyor malum büyüyor ve beni çok zorluyor artık ayakta sallamaya nasıl alıştırabilirim
E

Emel

14 Mayıs 2026 12:54
Ayakta sallamak da aynı sekilde cok zor Bi sure sonra iyice direniyolar uykuya ben kucagımda emzirerek uyutuyordum simdi 1 yasına girecek yavas yavas yanına yatarak uyumasını saglıyorum memesiz
B

Beyza

14 Mayıs 2026 13:34
Emel
Ayakta sallamak da aynı sekilde cok zor Bi sure sonra iyice direniyolar uykuya ben kucagımda emzirerek uyutuyordum simdi 1 yasına girecek yavas yavas yanına yatarak uyumasını saglıyorum memesiz
4 aylık benimki daha
R

Rabia D.

Premium Üye
14 Mayıs 2026 13:36
Benimki on aylık ben hala ayakta sallıyorum o da kolay değil hiç inanın hatta ben ayakta salladıktan sonra ayağımda uyutmaya devam ediyorum yani yaklaşık 2 saat 1,5 saat bebeği ayağımda taşıyorum inanın daha zor
B

Beyza

14 Mayıs 2026 13:38
Rabia Dursun
Benimki on aylık ben hala ayakta sallıyorum o da kolay değil hiç inanın hatta ben ayakta salladıktan sonra ayağımda uyutmaya devam ediyorum yani yaklaşık 2 saat 1,5 saat bebeği ayağımda taşıyorum inanın daha zor
Ay çok zor ya Allah yardımıcımız olsun
S

Sedanur K.

Premium Üye
14 Mayıs 2026 14:52
Benim bebeğim 3 aylık elektrikli beşiğe uykusu gelince koyuyorum uyuyordu ama başka yerde isem ayakta sallıyorum . İşin kötüsü bi hafta öncesine kadar günde 4-5 gündüz uykusu yapıp bir tanesini 4 saat olacak şekilde blok uyku yaparken bıraktı şimdi sadece 30 dk uyuyor.. bu geçiyor mu acaba
B

Beyza

14 Mayıs 2026 15:29
Sedanur Küçükisbir
Benim bebeğim 3 aylık elektrikli beşiğe uykusu gelince koyuyorum uyuyordu ama başka yerde isem ayakta sallıyorum . İşin kötüsü bi hafta öncesine kadar günde 4-5 gündüz uykusu yapıp bir tanesini 4 saat olacak şekilde blok uyku yaparken bıraktı şimdi sadece 30 dk uyuyor.. bu geçiyor mu acaba
Benimki 4 aylık 4 5 uyku yapıyor 40 dkka hepside bazen 15 dakka çok uyumuyor her çocuk farklı ya
S

Sedanur K.

Premium Üye
14 Mayıs 2026 15:29
Sedanur Küçükisbir
Neyapıcaz acaba geçici midir ki
B

Beyza

14 Mayıs 2026 15:30
Sedanur Küçükisbir
Geçer tabiki her dönem farklı benimki kucaktan inince uyanıyor ama ben yinede bırakıyorum
S

Sedanur K.

Premium Üye
14 Mayıs 2026 15:54
Sedanur Küçükisbir
Bende ısrar etmiyorum aslında ama bizim için yorucu işte birden ağlıyor bu sefer daraldığı için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir