Ayakta Sallama
234 görüntüleme
B
Berna A.
12 Haziran 2025 17:07
Bebeğim 3 aylık artık ayakta sallamaya başlayabilir miyim

Hilal T.
12 Haziran 2025 17:32
Daha kolay bi uyutma yöntemine başlayın henüz kücükken . Ayakta uyuyan bebek yatağında yatmıyor hep destekli uyumak istiyor. Ileriki dönemde işinizi çok zorlaştırir.
S
Seda A.
13 Haziran 2025 11:46
sallamak da olabilir tabiki sarsmadan ama kendi beşiğinde geçirmeye çalışın süreci. Evinizde olmadığınızda tabiki dizimizde sallyabilirsiniz. ama beşik dururken dizimize alışabilir. Mesela benim bebeğim bayram seyahatinden dolayı beşiğinde asla uyuyamaz oldu ellerini tutup sallamamı bekliyo.
D
Deniz A.
19 Haziran 2025 17:33
pişman olursunuz salla salla uyumuyor uyuduktan sonra sallamayı bırakıncada uyanıyor bir süre bu sekılde oluyor bıraz buyuyene kadar buyuyuncede saatlerce sallayıp uyutmaya callısıyorsunuz bacagınız sallayamaz hale geliyor artık
B
Berna A.
19 Haziran 2025 17:37
Bi kaç defa denedim uykuya dalmak üzereyken yatırmayınca yatmak istemiyor olan uykusuda dağılıyor
C
Ceren T.
20 Haziran 2025 14:36
Valla herkes kötü yazmış ama benim en rahat ettiğim uyutma şekli ayakta sallama oldu. İlk doğduğunda kolikti hep beşikte sallayarak uyuttum ona alıştı sonra ve kabus günleri başladı çünkü beşiksiz durmamaya başladı hiçbir yere gidemez olduk, beşik dışında hiçbir yerde sakinleşmiyo uyumuyodu. Sonra sinir geldi bana bir gün aldım beşiğini çöpe attım 1-2 gün uğraş uğraş dizimde sallamaya alıştırdım ve çok rahat ettim. En azından sallayıp kenara bırakıyodum ya da gece sallarken ben de uzanıyordum uyuyordum ama anakucağı ya da beşikte sallarken bunu yapamıyosun. Şimdi 1 yaşında 9 aylık olduğundan beri de %80 kendi kendine uyuyor. Mutlaka bir uyku arkadaşı edindirmeye
Çalışın çok rahatlatır sizi
Çalışın çok rahatlatır sizi
D
Dilan ..
22 Haziran 2025 21:59
O aylarda nasıl uyuyorsa öyle uyutun böyle alışır şöyle alışır diye bir şey yok. Ben evde bebek arabası pusette uyutma gece araba ile gezdirmek aspiratör önünde uyutmaya çalışmak. Salıncak her şekli denedim uyuttum 3. Aydan sonra sırayla bırakıldı bunlar şimdi 8 aylık beşiğinde 0 destekle uyuyor. O zamanlar ikinizde nasıl rahat ediyorsanız o şekilde uyutun bence boşverin kimin ne dediğine
Ö
Özlem P.
23 Haziran 2025 08:13
Her çocuğun huyu farklı. Benim bebeğim de ayakta salladım alışmadı dedikleri gibi. Kucakta ayakta pusette varolan duruma göre uykuya geçiyor. Siz sakin ve sıcak yaklaşın sorun olacağını sanmam