Ayakta Durmuyor Sıralamiyor
148 görüntüleme
P
Piko ..
25 Nisan 2026 20:39
Bebeğim 11 aylık ayaklarının üzerinde tuttuğumuz zaman asla adım falan atmıyor girişimde bile bulunmuyor koltuğa tutundurup sıralaması adım atması için teşvik ediyoruz ama asla oralı değil hiç yürümek adım dahi atmak istemiyor bu nörolojik bir sorun olabilir mi

Damla B.
25 Nisan 2026 21:32
Benim kızım da 11 aylık öyle ayakta durmuyor biz tutunca birkaç saniye durup salıyo kendini. Siz zaten cevabı vermişsiniz, dediğiniz gibi bebeğinizin istemiyor. İstese yapar ki yapacak merak etmeyin. Daha 11 aylık. Uzmanlar 18 aya kadar yürümesini bekliyor. Bence şu anlık bir sorunu yoktur.
Eğer bacaklarında güç yok spagetti gibi diyorsanız o zaman bir uzmana götürmekte fayda var
Eğer bacaklarında güç yok spagetti gibi diyorsanız o zaman bir uzmana götürmekte fayda var

Aybike A. ..
25 Nisan 2026 21:33
Merhaba benim oğlumda ayağa kalkıp tutunuyordu ama yürütmek istediğimizde asla ayaklarının üzerine basmak istemiyordu oturmaya çalışıyordu sıralamıyordu bile. yaşına yakın kendi kendine sıralamaya başladı yaşına girdikten 4 gün sonra da iki-üç adım atıp düşmeye başladı sanırım sabretmek gerekiyor 珞
S
Seren A.
25 Nisan 2026 22:01
Merhaba benim oğlumda aynı şekildeydi asla yere basmak istemiyordu bir şey var diye çok korkmuştum şuan 16 aylık ve yeni yeni yürüyor koltuklarda sıralamaya 14 aylıkken başlamıştı korkutmadan hafifçe sıralamaya desteklemeye bakın inşallah yürür
Yükleniyor...