Ayakta Durma

78 görüntüleme
Ö

Özge B.

25 Temmuz 2025 10:56
Bebeğim 4 ay 2 günlük koltuk altlarında tutup ayağını yere bastırmaya çalıştığımda ya basmıyor ya da tabanı bassa da dizlerinden hep bükülü şekilde bunu yapıyor. Tamamen dik durması destekli kaçıncı ayda olmalı annem bir problem olabileceğini söylüyor. Endişelendim
Ayşen Y.

Ayşen Y.

25 Temmuz 2025 11:16
Yok yahu ne problemi 4 aylik daha cok normal bence. Benim bebegim suan 6 bucuk aylik 4 aylikken cuval gibiydi resmen biraktigim yerde kaliyodu ayaklarinin bacaklarindan varligindan haberi yok gibiydi😄 şuanda mesela kisa kisa basmaya basladi koltuk altlarindan tutunca. Eskiler bence bi cok seyin zamanini net hatirlamiyolar benim annem de bazen boyle
Ö

Özge B.

26 Temmuz 2025 21:09
Tabii sürekli söyleyince doktorumuzada yazdım bir problem var mı diye doktorumuz vücut ağırlığını kaldırabilmesi 9-12 aylarda bekleriz dedi
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

27 Temmuz 2025 18:27
Merhaba tedirgin olmayın. Daha oturmayı emeklemeyi bilmeyen bir bebek yaşı 4 ay o yüzden ayakta durabilmesi için daha zamanı var 🕊️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir