Ayaklarının Üstüne Basmıyor
69 görüntüleme
S
Sultan Y.
8 Nisan 2026 17:03
Bebegim 7 ay 13 günlük doktor kontrolunde ayaklarının üstüne basmadığı söylendi ortopedi ve çocuk nörolojiye yönlendirdi bu durumda olupta nasıl bir yol izlediniz acaba
T
Tuğba B. ..
8 Nisan 2026 17:09
İnstrgramda dçdrfatihtekin var takip edin derim. Erken daha her çocuğun gelişimi aynı değil benimki 10 aylıkken bastı. Çocuklar [10.aydan](10.aydan) sonra hazır oluyor
S
Sultan Y.
8 Nisan 2026 17:12
Teşekkür ederim tugba hanım
B
Begüm A.
8 Nisan 2026 17:13
Yani bebekleri sanki bir kukla yapıp bu ayda şu bu ayda bu olması gerekiyor diyen doktorları anlamıyorum, her şey yavaş yavaş oluyor kimi bebekte hızlı kiminde yavaş yine de siz bilirsiniz ama daha erken
S
Sultan Y.
8 Nisan 2026 17:28
Bu benm ikinci çocuğum ilkinde ne zmn bastı hatırlamıyorum bile ama korktum gerçekten bacaklarını hareket ettirmesi beni bir nebze rahatlatıyor ama umarım aksi seyler olmaz tesekkür ederim begüm hanım
B
Begüm A.
8 Nisan 2026 19:47
Bu benm ikinci çocuğum ilkinde ne zmn bastı hatırlamıyorum bile ama korktum gerçekten bacaklarını hareket ettirmesi beni bir nebze rahatlatıyor ama umarım aksi seyler olmaz tesekkür ederim begüm hanım
S
Sultan Y.
8 Nisan 2026 19:50
Rica ederim ben de takıyordum 6 aylık oldu kızım ama her şey zamanı gelince olacak inşallah akışına bıraktım biraz