Ayağının Üstüne Basamıyor

311 görüntüleme
S

Sena F.

30 Haziran 2026 20:58
2 yas erkek bebeğim sabah biraz halsizdi ateşi 37ye çıktı düştü ama iyiydi genel olarak,akşama doğru ayağım ağrıyor demeye başladı ve sağ ayağının üstüne basamadı cok zorlandı hep kucağıma gelmeyi istedi yürüyemedi basamadi o an yanındaydım bisey olmadı düşme vs bi travma anlayamadım acile goturdu röntgen çekildi bisey çıkmadı. İnternette gezindim kemik tümörü falan biseyler yazıyor en önemli belirti agriymis falan cok korkuyorum ve ağlıyorum yarin cocuk doktoru ve ortopediye götüreceğim başına gelen var mi ya da ne dusunuyorsunuz bu konu hakkında
B

Berfin Ö.

30 Haziran 2026 21:03
Kendi başagrinizı sorsana onada bisey der internet. Lütfen okumayın öyle seyler. Büyüme ağırları olabilir. Siz gormeden bi yere vurup incitmiş olabilir. Gönlünüzü ferah tutun Allah in izniyle birseyi yoktur insallah
S

Sena F.

30 Haziran 2026 21:05
Şimdi uyudu dua ediyorum yarin uyanınca sağlıkla yürür ayaginin ustune basar inşallah,berbat hissediyorum bilmiyorum içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama evlat olunca boyle oluyor
B

Berfin Ö.

30 Haziran 2026 21:09
Sena Fırat
Şimdi uyudu dua ediyorum yarin uyanınca sağlıkla yürür ayaginin ustune basar inşallah,berbat hissediyorum bilmiyorum içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama evlat olunca boyle oluyor
Kessinlikle size katılıyorum insallah sabaha geçer
Ş

Şükran B.

30 Haziran 2026 22:27
Benim oğlumda böyleydi doktor büyüme ağrısı dedi korkmayin insaallah sabaha bir şeyi kalmaz
S

Sena F.

30 Haziran 2026 22:52
Insallah inşallah allah razı olsun biraz daha sakinleştim Rabbım evlatlarımızı bağışlasın inşallah
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir