Ayağına Tencere Düştü

76 görüntüleme
K

Kübra G.

21 Mart 2026 08:01
19 aylık bebeğimin ayağına içi dolu büyük tencere düştü masanın üzerinde duran tencereyi tencereyi nasıl olduysa yere düşürdü ağladı içindekinden yandı sandım ama ayağında ıslaklık falan yoktu çorabı çıkartıp baktığımda ayak baş parmağı şişmiş ve tırnak kısmı mor duruyordu ordan anladım tencere ayağına düşmüş hemen buz koyup şişliği ağrıyı alsın diye krem sürdüm ama buzu pek koydurmadı bi kaç kere krem sürdüm ağlaması durdu ama gece sürekli uyandı ağladı sabah baktığımda da parmağı hala biraz şiş ve kırmızıydı kırık çıkık olabilir mi
K

Kamile B.

21 Mart 2026 09:46
Canım bence doktora gidin belki çatlak olsa bile alçıya alırlar. Bende bebeğimi gezdirirken ayağıma kramp girdi. Ağrıyordu sadece hafif hafif sonra basamamaya başladım. Çatlak varmış hafif. O bile nasıl etkiliyor.
A

Arzu.G

21 Mart 2026 10:33
Geçmiş olsun , kırık çıkık değil de çatlak olabilir kırık sisligi belirgin olur çünkü. bebeklerde daha kolay iyileşir çatlak endişe etmeyin ama yine de bı doktora gösterin .hareketli döneminde şuan sonuçta.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir