Ayağımda Sallayarak Uyutuyorum

149 görüntüleme
H

Hatice U.

Premium Üye
3 Haziran 2026 21:43
Bebeğim 4.5 aylık ayağımda sallayarak uyutuyorum uyku saati geldiğinde uyuyacağını anlıyor sallamaya başladığımda ağlamaya başlıyor ağlata ağlata uyutmak zorunda kalıyorum emzik de almıyor bu durum ama hiç içime sinmiyor be yapabilirim önerisi olan var mı ?
B

Busec.

Premium Üye
3 Haziran 2026 21:53
Benimde bebegim 4.5 aylik kucakta sallayarak uyuyor ve aynı durumu yaşıyorum maalesef. Varsa bir çozum bende ogrenmek isterim
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Haziran 2026 22:11
Bebeğinizi kucağınıza alın sevin zaman geçirin ama sakın kucakta uyutmayın uyku diye kucağı değil yatağını kodlasın onlar sandığımızdan da çok akıllı üç aydan sonra bebekler çevredeki sese görüntülere şekillere daha odaklı oluyor her ay ayrı bir gelişim ve diş sürecine giren bebekler huzursuz da olabiliyor kimi bebek çok erken diş çıkardığı için saat başı uyanıyor,kimi bebek meme de sakinleşiyor sallamadan sakin loş bir odaya geçirip bakımlarını yapıp sevdiği hışırtılı bir kitabı eline verip uykuya geçmesini bekleyebilirsiniz
Naile B. P.

Naile B. P.

3 Haziran 2026 22:18
Bebeğim o aylarda ana kucağında uyuyordu sonra hemen yatağına yatırıyordum
B

Beril T.

3 Haziran 2026 22:54
tam uyku atağı dönemindesiniz bütün rutinler bu ayda bozulur, sonra bu atağı atlatınca yeni rutinler yaparak durumu düzeltebilirsiniz 🤗
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir