Ayağa Kalkma İçin Erken mi

161 görüntüleme
B

Beyza z.

5 Ağustos 2026 11:59
Arkadaşlar bebeğim 1aydır emekliyor , hemen kenarlardan tutunup ayağa kalkmaya başladı ve her fırsatta tutunarak yürüyor ama doktorların çok erken boyu kısa kalır gibi paylaşımlarını görüyorum şimdi tam 8aylık oldu. gelişimi bu şekildeyse ne yapabiliriz engellememem gerekiyor diye düşünüyorum ben yürümesi ayağa kalkması için ekstra bi şey yapmadım
m

mrss

5 Ağustos 2026 12:15
Merhabalar benim bebeğimde 8. ayına girmesine yakın tutunup ayağa kalkmaya başladı pek de engellemedim şu an 15 aylık oldu Bi sıkıntı görmedim ordan oraya yürüyor
B

Beyza z.

5 Ağustos 2026 12:17
mrss
Merhabalar benim bebeğimde 8. ayına girmesine yakın tutunup ayağa kalkmaya başladı pek de engellemedim şu an 15 aylık oldu Bi sıkıntı görmedim ordan oraya yürüyor
Yani bende sorun olacağını hiç düşünmedim şimdi karşıma doktorların yazıları videoları çıkıyor aklı karışıyor insanın
M

Melda E.

5 Ağustos 2026 12:53
Benim oğlumda 7 aylıkken emekledi dediğiniz gibi sonrasında da hemen tutunup kalkmaya ve tutunarak yürümeye başladı 10. aylık şu an hala aynı devam ediyor ama bebekler engellenemiyor o kafasına koyduysa hep yapıyor yeni öğrendiğinde gece uykudan uyanıp yapıyordu sorun olacağını düşünmüyorumz
K

Kübra N. A.

Premium Üye
5 Ağustos 2026 13:27
Osman gönülal yürümesini teşvik etmek için [6.ay](6.ay) videosunda kollarından tutup ayakta durmasını sağlayın bacak kasları gelişir diyordu hiçbir videosunda böyle bişey dediğine rastlamadım premium üyeliğiniz varsa AI asistana da sorar mısınız ben de merak ettim
B

Beyza z.

5 Ağustos 2026 13:40
Melda Erol
Benim oğlumda 7 aylıkken emekledi dediğiniz gibi sonrasında da hemen tutunup kalkmaya ve tutunarak yürümeye başladı 10. aylık şu an hala aynı devam ediyor ama bebekler engellenemiyor o kafasına koyduysa hep yapıyor yeni öğrendiğinde gece uykudan uyanıp yapıyordu sorun olacağını düşünmüyorumz
Teşekkür ederim haklısınız zaten gelişimini engellemek olur herhalde aksi
B

Beyza z.

5 Ağustos 2026 13:41
Kübra Nur Altınay
Osman gönülal yürümesini teşvik etmek için [6.ay](6.ay) videosunda kollarından tutup ayakta durmasını sağlayın bacak kasları gelişir diyordu hiçbir videosunda böyle bişey dediğine rastlamadım premium üyeliğiniz varsa AI asistana da sorar mısınız ben de merak ettim
Evet bende osman hocada görmedim ama inst. doktor videolarında denk geliyorum . Premium özelliğim yok maalesef ya😔😔
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir