Aya Göre Gündüz Uykusu

278 görüntüleme
G

Gözde Ö. K.

30 Temmuz 2026 09:00
Merhabalar. Kızım 8 ay 20 günlük. Gündüz uykularına bir türlü anlam veremiyorum. Gece uyusa da uyumasa da sabah ilk kalktığında 1.5-2 saate uykusu geliyor. Onun dışında gün içinde 3-3.5 saat dayanıyor hatta akşamları bazen 4 saati bile buluyor ama sabah uyandığında en fazla 2 saat dayanabiliyor. Bu yüzden hala 3 uyku yapıyor. 2 uyku olmalı deniyor ne yapacağım niye böyle bilemedim. Fikri olan var mıdır?
E

Elif

30 Temmuz 2026 09:36
Sorun yok bebeğinizde endişelenmeyin
M

Melda E.

30 Temmuz 2026 09:50
2 uykuya düşürmek istiyorsanız eğer ilk uyanık süresini 5-10 dk yavaş yavaş uzatın. İlk uyanıklık süresi ile son uyanıklık süresinin farklı olması çok normal akşam için 8 ayda 4 saat biraz fazla olabilir ama 3-3,5 saat ideal uyanık kalma süresi en azından benim bebeğim için öyleydi :)
G

Gözde Ö. K.

30 Temmuz 2026 16:50
Elif
Sorun yok bebeğinizde endişelenmeyin
Çok net oldu teşekkür ederim 😂
G

Gözde Ö. K.

30 Temmuz 2026 16:51
Melda Erol
2 uykuya düşürmek istiyorsanız eğer ilk uyanık süresini 5-10 dk yavaş yavaş uzatın. İlk uyanıklık süresi ile son uyanıklık süresinin farklı olması çok normal akşam için 8 ayda 4 saat biraz fazla olabilir ama 3-3,5 saat ideal uyanık kalma süresi en azından benim bebeğim için öyleydi :)
Aslında 2 uykuya düşmek değilde sabah bu kadar kısa sürede uykusunun gelmesine anlam veremiyorum. 4 saat olduğunda uykuya direndiği için o kadar uzuyor maalesef bende en fazla 3.5 saat tutuyorum 🙏🏻 teşekkür ederim
Ü

Ümmügülsüm G.

31 Temmuz 2026 10:40
Benim kızım da yaklaşık 8 aylık 1 buçuk 2 saate geliyor uykusu ilk uyku için normal galiba uyku eğitimi vs daha uzun uyanıklık istiyor falan ama bilemiyorum ben de
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir