Avent Süt Sağma Makinesi

134 görüntüleme
S

Sibel ..

Premium Üye
24 Haziran 2026 23:07
Avent süt sağma makinesi ile süt sağarak bebeğimi besliyorum.5.5 aylık bebeğim son 1 aydır sütüm azalmaya başladı. Sık sağım yapıyorum. Bol sıvı da alıyorum ama bir türlü düzene girmedi. Bu flanş ölçüsü kullanan var mı avente hangi markanın flanşı uygun oluyor acaba

Mama vermek zorunda kalıyorum
N

Nurdan ..

Premium Üye
24 Haziran 2026 23:10
Küme sağımı mutlaka denemenizi öneririm
S

Sibel ..

Premium Üye
24 Haziran 2026 23:11
Küme sağımda makinenin sağım ayarını mı kullanıyorsunuz masaj modunu mu acaba
Afranur K.

Afranur K.

24 Haziran 2026 23:21
İçerideki beyaz valfleri yenilediniz mi? Onlar inanılmaz etkili oluyor, yenilenince daha kuvvetli çekiyor.

Ben genelde önce masaj modunda 1-2 dk çalıştırıp daha sonra kademeli modu arttırıyorum. Bu aralar kullanmıyorum ihtiyacım kalmadı ama önceden böyle kullanırdım.
S

Sibel ..

Premium Üye
25 Haziran 2026 00:25
Onlar nereden alınıyor acaba
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
25 Haziran 2026 06:44
Avent süt sağma makinesi kullanırken flanş ölçüsü konusunda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Öncelikle, süt sağma sıklığı ve bol sıvı tüketimi ile ilgili önlemlerinizi alıyorsunuz ancak süt miktarınızda istediğiniz düzeni yakalayamıyorsunuz.

Avent süt sağma makinesi için uygun flanş ölçüsü konusunda, genellikle aynı markanın kendi flanşları önerilir ancak başka markaların flanşları da uyumlu olabilir.

Philips Avent flanş ölçüsü için:
1. Standart ölçüler: 1.1, 2.5, 3.5, 4.5 cm gibi standart ölçüler mevcuttur.
2. Uyumlu markalar: Bazı kullanıcılar, Medela, Mam, Tommee Tippee gibi markaların flanşlarının da uyumlu olduğunu belirtmektedir.
3. Flanş seçimi: Bebeğinizin ağız yapısına ve emzik alışkanlığına göre flanş ölçüsünü seçmelisiniz.
4. Deneme yanılma: Farklı markaların flanşlarını deneyerek, sizin ve bebeğiniz için en uygun olanını bulabilirsiniz.

Süt miktarınızı arttırmak için, düzenli ve sık sağma, bol sıvı tüketimi ve beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirmek gibi önlemler alabilirsiniz. Eğer sorunlarınız devam ederse, bir uzmandan profesyonel yardım almayı düşünün.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir