Augmentin 400mg,5ml/ Klamer125mg,5ml
231 görüntüleme
F
Ferdane Y. Ö.
7 Haziran 2026 09:42
2 Haziran gecesi husursuz ve sabaha kadar uykusuzduk sabahında doktora gittik.Doktor kulağında hafif kızarıklık olduğunu söylerek Augmentin 400 mg,5ml olanı verdi haliyle ilk kez antibiyotik kullanacağımızı ve korktumuğu söyledim ama kulaktaki kızarıklığın kar zarar gibi düşünürsek kullanmanız daha uygun olur dedi. Biz de e antibiyotiğe başladık aradan iki hafta saat sonra fışkırır tarza da bi anda kusma oldu üzerinden 45 dakika 1 saat sonra süt içirdim onu da kustu doktorla iletişime geçtim antibiyotiği süte karıştırıp vermemi söyledi ama sütü içmedi bu sefer ben de yoğurt ile verdim onu yedi ama kusmadı ama yoğurtla verdikten yaklaşık 10 dakika kadar sonra bi anda ishal oldu akşamında tekrar ishal ertesi günün sabahında ve bu sabah 7 Haziran sabahı tekrar ishal .Devletteki doktor Augmentini değiştirdi yerine Klamer verdi bizde kullanmadık emin olmak adına 6 Haziran günü özele gittik doktor madem antibiyotiğe başlamışsınız devam edin kulakta çok kızarıklık yok dedi ama yine de devam edin dedi yanında da probiyotik yazdı ama biz korkuğumuzdan Klamer isimli antibiyotiğe başlamadık ne yapacağız yardımcı olur musunuz lütfen
F
Ferdane Y. Ö.
7 Haziran 2026 09:44
Hastalık süreci boyunca burun tıkanıklığı ,hırıltısı var sürekli burun temizliği de yapıp nebülazatör ile hava verdim hala hırıltısı var anne sütü de içemiyor zorla içiriyorum sütü
Yükleniyor...