Atopiye Eğimli Kuru Cilt
71 görüntüleme
T
Tuğba Y.
8 Temmuz 2025 19:20
Merhaba, alerji doktoru cildinin kuru olduğunu ve atopiye eğimli dedi kırmızı benekler oluyor vücudunda geçiyor gibi oluyor ama geri tekrarlıyor 16 aylık bebeğim ne yapabilirim hocam nemlendirmeye ek olarak
A
Ayşe E.
8 Temmuz 2025 19:40
Benekler kabarık oluyor mu acaba
T
Tuğba Y.
8 Temmuz 2025 19:41
İlk olduğunda olmuştu ama sonuncusu öyle değildi leke gibiydi kırmızı benek benle
A
Ayşe E.
8 Temmuz 2025 19:50
İlk ne zaman oldu acaba, benim de kızım 3 aylık dirsekleri kırmızı benek olmuş
T
Tuğba Y.
8 Temmuz 2025 19:51
12 aylık civarıydı yediği bi şeydendir diye düşündük ilk başta ama farklı bi şey yememişti çocuk doktoru cildiye derken en sonunda alerji doktoruna gittik o söyledi
S
Sümeyye B.
8 Temmuz 2025 20:01
12 aylık oglum 2 haftadır da cildinde kızarlıklar cıktı kabarık degil ama o bölgeler aşırı kuru ve kızarık bacaklarının arka kısmı ve kollarının arkasında daha yogun evimizin ısısı cok yüksek ondan olabilcegini söylemişti ama üstüne düsmedik geçer diye düşündük mustela kullanıyoruz vücut icin onunda yapabilcegini söylediler
S
Sümeyye B.
8 Temmuz 2025 20:04
Her doktor anlasmalı oldugu nemlendirici veya baska kremleri önerdigi icin götürmekte istemiyorum doktora ama nasıl bi çözüm bulabilirim bilmiyorum
T
Tuğba Y.
9 Temmuz 2025 05:54
Evet bizde sıcaktan olduğunu düşünüyoruz daha öncesinde de olur diye sürekli nemlendirmeye başladım bende bioderma kullanıyorum şu an inşallah faydası olur pamuklu sıkmayan kıyafetler giydirin bol sıvı alsın başka şeyler de söyledi doktor