Atopikdermatit
106 görüntüleme
Y
Yasemin B.
22 Temmuz 2025 19:44
Merhaba hocam 12 aylık kızım da egzama gibi bişeyler çıkmıştı 6 aylıkken baya geçti şimdi önerebileceğiniz iyi bir şampuan varmı bunun işin

Rümeysa E. ..
22 Temmuz 2025 19:53
Biodermanın ABCDerm benim kızıma çok iyi geldi canım Mustela mahvetti bizi bioderma ile toparladık bir de banyoda liflemeyi bıraktım elime şampuan döküp tenini o şekilde temizliyorum geçmiş olsun 🙏

Tuğçe A. Ü.
23 Temmuz 2025 06:03
Atopik dermatitte çözüm şampuan değil, bebeğin bakımı aslında. Gerek beslenmesinde, çamaşır deterjanında atopiyi-egzamayi tetikleyeni bulup uzaklaştırmak lazım. Paketli gıdalardan uzak durmak lazım. Bebeğin terlemesine izin vermeyeceksiniz. Kalın giydirmeyeceksiniz. Mümkünse her gün suya kısa süreli sokmak rahatlatır, yaz aylarında. Banyo suyu ilik-soguga yakın olmalı, banyo süresi kısa olmalı. Her banyoda şampuan gibi temizleyici ürün kullanılmasına gerek yok. Liflemek uygun değil, cilde mekanik bir hasar olusturursunuz. Banyo sonrası 2-3 dakika içerisinde bebeğin üzerindeki su baloncukları tamamen gitmeden nemlendiricinizi sürmelisiniz. Marka olarak bioderma atoderm serisinin, la roche posay lipikar serisinin duş yağı veya duş jeli tercih edilebilir. Biodermanin duş yağı saça uygun değil, la roche’unki uygun.
Y
Yasemin B.
23 Temmuz 2025 13:06
Tuğçe Akçil ünal hanım teşekkür ederim mesajınıza zaten halihazırda bunların hepsini dikkatle yapıyoruz şuan atopik dermatitimiz yok geçti tekrar etmemesi adına devam ettiğimiz doktor kontrolünde olan ürünlerimiz kullandığım şampuan bitmek üzere ama kokusunu sevmediğim için başka bir ürün kullanmak istiyorum o yüzden doktor beye msj atmıştım teşekkür ederim
Y
Yasemin B.
23 Temmuz 2025 13:07
Rümeysa hanım ilginize teşekkür ederim 🌺