Atopik Vücut

78 görüntüleme
R

Rabia K. ..

27 Aralık 2025 20:02
Hocam merhaba kızım 10 aylık karın bölgesinde 1tl büyüklüğünde yuvarlak kırmızı lekeler var kabuklanma oluyor. Atopik şampuan ve nemlendirici kullanıyoruz ama değişiklik yok artıyor giderek pgörüntü yükleme yapamadım sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz lütfen
R

Rabia K. ..

27 Aralık 2025 20:08
@Osman Gönülal hocam yardımcı olur musunuz
M

Meltem I.

27 Aralık 2025 20:20
alerji olabilir mi benim kızımın yüzü de öyle alerjisi var
E

Elifnur S. ..

27 Aralık 2025 20:33
Hangi şampuan ve nemlendiriciyi kullanıyorsunuz
R

Rabia K. ..

27 Aralık 2025 20:35
Olabilir ama ne alerjisi olabilir ki
R

Rabia K. ..

27 Aralık 2025 20:36
Şampuan mustelanin nemlendirici laroche
E

Elifnur S. ..

28 Aralık 2025 12:40
Ben şampuan olarak abcderm kullanıyorum biodermanın , birde kıyafet çok önemli tamamen pamuk olmalı . Akrabalarımızdan biri yelek getirmiş çok güzel ama naylonumsu bir iplikten örülmüş en fazla 10 dakika giydirdim tüm suratı tenine değen yerlerini küçük kırmızı noktalar sardı . Öncelikle kıyafet konusunda çok hassas davranıyorum artık . La roche lipikarı banyo sonu bolca sürüyorum tüm vücut . Alerji testi için erken dedi doktor ama tahminim süt veya yumurta çünkü yediğim günler gazıda artıyor
G

Gonca ç. ..

28 Aralık 2025 12:58
Bizde de durum aynıydı.alerjik egzama dendi .yumurta ve ceviz alerjisi çıktı.3 ay kadar yemeyince geçmeye başladı.uemen geçmedi.her gün nemlendirdim fakat iyileşen yerlerderenk açıklığı var .sizinde büyük ihtimalle alerji kaynaklıdır.
R

Rabia K. ..

28 Aralık 2025 15:36
Mamayla besleniyor ve ek gıdayı reddediyor bende ilk yediklerinden diye düşündüm fakat yemediğinde de olduğu için anlamadım artıyor olması da beni ayrıca endişelendiriyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir