Atopik Egzama
71 görüntüleme
B
Büşra A.
16 Mart 2026 00:24
Şuan 21 aylik bir kizim var, yaklaşık 4 aylıkken gözünde sulanma oluyordu ve ciddi kaşınıyodu kizariyodu. Tıkanıklık var 1 yasinda geçer düzenli masaj yaparsanız denildi. Ama ilerleyen zamanlarda cildinde kizarikliklar ve kaşıntılar oluştu. Alerji denildi ama alerji ilaçları işe yaramadı. Son 2 aydır saçlarınada sıçradi ve ciddi kaşıntı yapmaya basladi. Atopik egzama denildi ama hic birsey iyi gelmiyor. Belirli bölgelerde kortizonlu ilac iyi geliyodu artik oda işe yaramıyo . Sağ gözünde hâlâ sulanma var ama muayende normal denildi. 2,3 gündür nezle gibi burnu akıyo acaba alerjinin pik yaptığı dönemlerle egzama çoğaldı mı. Hiç bir çözüm bulamiyoruz. Yediklerinden mi oluyo bilmiyorum. Ve hâlâ emiyor geceleri. Ne yapmam gerekir ne önerirsiniz
S
Seda İ.
16 Mart 2026 00:36
Bizim cildimizde de vardı Bioderma atopik
ciltler için krem aldık daha iyi aşırı kuruluk vardı ama doktorumuza da danıştık sizde sorup alabilirsiniz hatta önce küçük boy başladık sonra büyük boy aldık
ciltler için krem aldık daha iyi aşırı kuruluk vardı ama doktorumuza da danıştık sizde sorup alabilirsiniz hatta önce küçük boy başladık sonra büyük boy aldık
B
Büşra A.
16 Mart 2026 00:42
Çok teşekkür ederim . Onuda kullandık ama tetikleyen birsey var fayda göremiyoruz
H
Hatice
16 Mart 2026 01:03
Benım kızımda atopık dermatit günlük nemlendırıcı sürüyoruz alerji doktıru cildi kuru olduğu ıcın dedı sanırım sızde farklı besın alerjısı durumu mu oldu ?
B
Büşra A.
16 Mart 2026 01:13
Gittiğimiz her doktor rutinleri söyleyip farkli bayilikleri olan kremler önerdi ve alerji şurubu verdiler. Kullanın solduğu zaman besinlerden deneyerek hangisi kızarıklık yapiyo kaşıntı yapıyo bakacaz dediler. Ama denemek için önce solması gerekiyo. Demekki besinden dolayı biseyler pik yapiyo diye şüpheleniyorum. Ama gititgim hic bir cilt doktoru test yaptırmak lazim demedi ben anlamadım ne yapacağız
Yükleniyor...