Atopik Egzama

77 görüntüleme
A

Ayşe B.

26 Haziran 2025 19:22
Merhaba hocam 9 aylıkken kızıma atopik egzama tanısı konuldu doktor sulu kanli yaraya çevirince getirin dedi baska bi alerji doktoru ise krem önerdi onu kullanıyoruz ama bu atopik egzama neden olan bir sey var mi? Dikkat etmem gereken ne var krem kullnmadgm zmnlarda kol ve bacaklarnda kabarcklar artiyo
M

Merve

26 Haziran 2025 19:27
Alerji olabilir bebeğiniz benim kızımın da egzaması çok aktif alerji çıktı
A

Ayşe B.

26 Haziran 2025 19:29
Alerji testi yapldgnda beş besine alerjisi çıktı fakat doktor baskilanmasi gerekiyor herhangi bir perhiz yapma herşeyi ver dedi
Ö

Özlem H.

10 Temmuz 2025 19:42
O nasıl bir tedavi yöntemiymiş şaşırdım. Benim şuanda 7 yaşında olan kızımda vardı doktor doktor gezdirdim ilk çocuğumdu ve yüzünde oluyordu her sabah kalkıp yüzünü görüp daha kötü olduğunu görünce ağlıyordum 🙈 krem veriyorlardı kremi ilk kullandığımda kesiliyor sonra tekrar başlıyordu çıkmaya. Kortizonlu kremler öyle yaparmış. sonra bir doktor alerjiden dedi mama ve anne sütü alıyordu. Mamayı değiştirtirdi alerji maması verdi bana da süt ve süt ürünlerini kestirtti ve egzaması tamamen bitti. 2 yaşından sonra da süt alerjisi geçti Allah’a şükür 🙏
A

Ayşe B.

10 Temmuz 2025 19:59
Bnde anlamdm gerçekten tedavi yöntemini özel duş Jeli ve krem kullanıyorum ama artık yanaklarinda da oluyo araştırma hastanesine goturcem onun için ilerlemesinden korkuyorum inek sütüne ztn kızımında alerjisi vardi belki bizimkinide şu an o tetklyo

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir