Atopik Dermatit Egzama

85 görüntüleme
E

Edanur Ö.

21 Ocak 2026 21:53
Bebeğimin cildi atopia egzama sürekli alevlenme yaşıyoruz Mustela atopia kullanıyorum sabah akşam ama fayda etmiyor siz ne kullandınız ne önerirsiniz
E

Ezgi ..

21 Ocak 2026 22:24
Bizim o kadar yoğun değil ama bioderma markasını sabah akşam kullanıyoruz, nemlendirmesi güzel.
G

Gül Y.

21 Ocak 2026 22:30
Benim bebeğimin de aşırı dermatitleri vardı mustela hydra bebe önerdi doktor . Ben her altını açtığımda gövdesine kollarına bacaklarına yüzüne sürüyordum yani günde 4-6 kere şu an toparladık tüm vücuduna bir kere yüzüne iki kere sürüyorum ama dışarı çıkacaksak çıkmadan yüzüne mutlaka sürüyorum havalar soğuk ve rüzgarlı yüzü kuruyor hemen
G

Gül Y.

21 Ocak 2026 22:33
Bir de alerjisine baktınız mı Edanur hanım egzema alerji kaynaklı ise ne kadar nemlendirseniz de egzama geçmez
Ilgım G.

Ilgım G.

21 Ocak 2026 22:39
Bizim doktorumuz reçete ile alının bir krem yazdı hemen geçti
S

Sevcan K.

21 Ocak 2026 22:42
Benimde bebeğim inanılmaz bir yanak egzaması var 8 aylık ama hala yanağının üzerine yattığında alevleniyor

Söyle bir çözüm buldum ve cok hızlı iyileşiyor serum fizyoloji ile siliyorum her gün sabah akşam ve mustelanın intense kremi var alevlene bölgelere sürüyorum tabi asla kimseye öptürmüyorum bir dene istersen
E

Edanur Ö.

21 Ocak 2026 22:44
Alerji baktırmadım açıkçası doktorda hiç bakalım alerji olabilir demedi
E

Edanur Ö.

21 Ocak 2026 22:45
Travazol kortizonlu ilaç verdi bende kortizonlu olduğu için pek kullanmak istemiyorum daha temiz içeriklerle çözmeye çalışıyorum
M

Melek T.

22 Ocak 2026 06:49
2,5 aydır aynı şeyleri biz de yaşıyoruz. Alerjimiz çıktı günde en az 4-5 defa nemlendirme yapıyorum. Atopik dermatit çok ileri seviyede olmasa da tamamen geçmesi ergenliğe kadar sürebiliyormuş doktorumuz bu şekilde söyledi. Bir kaç markanın nemlendiricisini kullandım ama bize Molıen markası iyi geldi.
M

Meral E. ..

22 Ocak 2026 08:16
Bizde de vardı dr önerisiyle sabah akşam Belogent kullandık geçti.
E

Edanur Ö.

22 Ocak 2026 08:17
Bir daha tekrarlamadı mı
A

Azra

22 Ocak 2026 09:29
Bize de doktorumuz bir damla ve peitel krem verdi 3 gün kullandım tamamen geçirdi bu süreç içerisinde süt ve yumurta tadımı yapmıyoruz ve alerji maması kullanıyoruz 20 gün sonra süt ürünü ve yumurta tadımı yapacağız eğer tekrar oluşursa alerji kaynaklı olduğunu söyledi doktorumuz. Bizde 3 aydır yanakları aşırı kızarıktı ne ile nemlendirirsem geçmedi alerji testi de yaptırdık negatif ama yine de tüm yediklerini deneyerek ilerliyoruz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir