Atopik Dermatit Egzama

85 görüntüleme
M

Mihriban A. ..

14 Aralık 2025 19:44
Hocam çocuğum 7. Aylık önce yüzünde başladı sonra kafasında şimdi ise vücudunun hemen hemen her yerinde yuvarlak kırmızı kabuklu döküntüler kortizonlu krem yazdılar kullandım ama geçmiyor gittikçe her yerine dağılıyor çocuk rahatsız olup kaşıyor yara yapıyor ne yapmam lazım ne önerirsiniz lütfen yardımcı olur musunuz fotoğraf yüklense atacağım vallahi anne olarak çok psikolojim bozuluyor çocuğum kaşıdıkça
K

Kübra G.

14 Aralık 2025 20:31
Kaşımasın diye bize alerji şurubu yazmıştı dr bir de biodermanın atoderm kremi var günde 3 kez uygulanıyor onu ve kortizonlu kremi 5 gün kullanıp 5 gün ara verdik sonra yine 5 gün kullandık azaldı biraz
M

Mihriban A. ..

14 Aralık 2025 20:36
Bizde kullanıyoruz kortizonlu kremi ama insan ona da tereddütlü yaklaşıyor sağlıklı bi içerik olmadığı için bende deneyim bi teşekkür ederim
E

Ece A.

14 Aralık 2025 20:52
Benim kızımda da egzama vardı yediğim içtiğime dikkat ettim. Sürekli diyet yapmıştım anne sütünden geçiyordu. Sonra diyeti kontrollü olarak açtım ve yumurta alerjimiz olduğunu farkettim. Şuan 7 yaşında ve alerjiden eser kalmadı. Şükürler olsun ki. Genelde egzama alerji ile bağlantılı oluyor. Diyet yaparak neye alerjiniz olduğunu bulmalısınız öncelikle. Bir de sık sık duş aldırıp vücudunu nemlendirmelisiniz. Ben mustela stelatopia kremin faydasını çok görüşmüştüm. Günde 3 kere vücudunu nemlendiriyordum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir