Atopik Dermatit Bebek

109 görüntüleme
M

Melek T.

29 Aralık 2025 12:29
Bebeğimin cildini günde 4-5 defa nemlendiriyorum. İki farklı nemlendirici kullandım ama bacaklarının arkasında ki kızarıklığı geçirmediği gibi soyulmaya başladığını  fark ettim bu durumu görünce çok üzüldüm. Bebeğimin alerjisi de var alerji doktoru alerjiden çıkabileceğini de söylüyor ama çözüm yok maalesef doktorların önerdikleri Molıen adında nemlendiriciye geçeceğim. Bebeğimin her altını açtığımda vücudunu kaşımaya çalıştığını görmek çok üzücü. Benim gibi aynı sıkıntı yaşayıp çözüm bulabilen var mı yazarsa sevinirim🌸
Z

Züleyha

29 Aralık 2025 12:42
Benim kızımda 6 aylık aynı sıkıntımız var bende duş jeli nemlendirici hiçbir şekilde fayda etmedi bugün gene doktora götürecem bakalım bu sefer ne önerecekler
M

Melek T.

29 Aralık 2025 12:46
Ya öyle mi çok geçmiş olsun size de.
Bana da çocuk doktoru atopik bir çocuk alerji doktoru atopik bir çocuk diyorlar ama nemlendirmek bir çözüm olmadı. En son umudum Molıen Marka nemlendirici. Diğer markalara nazaran daha pahalı parasında hiç değilim yeter ki benim çocuğumun vücuduna iyi gelsin. Daha beş aylık küçücük elleriyle kaşımaya çalışması üzüyor gerçekten.
G

Gül Ş.

29 Aralık 2025 12:47
Bizde aveeno baby nin atopik ciltler için olan nemlendiricisi var o işe yaramıştı bakabilirsiniz 🌸
Fatma A. U.

Fatma A. U.

29 Aralık 2025 12:54
Bioderma atopik ciltler için olanı kullanıyoruz biz iyi geliyor bize
M

Melek T.

29 Aralık 2025 12:54
Fatma hanım bepanthol ve bioderma yı da kullandık faydasını göremedik biz maalesef
A

Ayşenur K.

29 Aralık 2025 12:55
Kendi yaptığım kantaron yağını kullanıyorum. Bize en çok iyi gelen oldu. Mustela ‘ nın atopik serisini önermişti dr o da azaltmıştı
Fatma A. U.

Fatma A. U.

29 Aralık 2025 12:58
Mustela deneyin birde biz ilk onu kullandık ondan da fayda gördük ama sonra doktorumuz Bioderma atopik alın deyince ona geçtik
Fatma A. U.

Fatma A. U.

29 Aralık 2025 12:59
Kantaron yağı bize fayda etmedi daha kırmızı yaptı bazı ciltlere iyi gelmeyebiliyor
Z

Züleyha

29 Aralık 2025 13:01
Bioderma bizede iyi gelmedi Ayşenur Kocatepe nasıl bir kantaron yağı kullandınız tarifini alsak olur mu bende sadece kantaron kullandım olmadı da iyi gelmedi
Ç

Çağla y.

29 Aralık 2025 13:33
Merhaba banyo suyuna bir iki kasik nisasta atarsaniz kasintiya kiyi geliyor
R

Rabia Ş.

29 Aralık 2025 13:53
Merhaba, benim bebeğim kuru ciltli tam atopik diyemem. Ben doğduğundan beri bez bölgesine cocos+calendula yağı kullanıyorum. Normal cilttede kullanılabilir. Yalnız ikisinide eczaneden güvenilir markalardan almanızı öneririm. Cocosu güvenilir bulmak kolay ama calendula için mutlaka marka araştırın derim. Bunun yanında vücut nemlendirici olarakta aveeno dermoxia kullanıyorum. Vücudunu yıkadığınız şeye de dikkat edin. Ben sadece haftada 1 defa temizleyici kullanıyorum. Onun dışında her gün banyo rutinimiz var. Sadece su kullanıyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir