Atopik Dermatit

182 görüntüleme
A

Aslı

30 Aralık 2025 15:59
bebeğinde atopik dermatit olan anneler hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz, nelere dikkat ediyorsunuz
G

Gül Ş.

30 Aralık 2025 16:29
Aveeno baby iyi gelmişti bize
F

Fatma S. ..

30 Aralık 2025 16:29
Merhaba benim bebeğimde besin alerjisinden kaynaklı atopik dermatit yumurta diyeti yapıyorz ve doktorumuzun önerdigi Bioderma atopik kremi sürüyorum
F

Fatma S. ..

30 Aralık 2025 16:30
Fakat lezyon kaşıntı olan yere nemlendirici değil vazelin kullanıyorum saf vazelin
F

Fatma S. ..

30 Aralık 2025 16:31
Banyo süresi maksimum 10 dakika kese lifvn kullanımı yasak atopige uygun şampuan kullanıyorum ve
Z

Zeynep İ. ..

30 Aralık 2025 16:39
bebeğimde hafif düzeyde vardı doktorumuz locoderm merhem verdi kullanıyoruz hemen hemen geçti sayılır çok iyi geldi , tekrarlanmasın diyede gün içinde bir defa mustelanın stelatopia nemlendiricisini kullanıyorum her ikiside çok iyi geldi
A

Aslı

30 Aralık 2025 17:05
çok teşekkür ederim yanıtlarınız için 🙏🏼
K

Kübra G.

30 Aralık 2025 17:06
Biodermanın atopik dermatit ultrasını kullanıyorum
M

Melek T.

30 Aralık 2025 22:08
Ben bepanthol ve biodermayı kullandım biz de fayda etmedi. Doktor Molıen markasını tavsiye etti onu yarın başlayacağım kullanmaya inşallah bu marka da fayda görürüz.
K

Kübra G.

3 Şubat 2026 20:34

Melek T

Ben bepanthol ve biodermayı kullandım biz de fayda etmedi. Doktor Molıen markasını tavsiye etti onu yarın başlayacağım kullanmaya inşallah bu marka da fayda görürüz.

faydasını gördünüz mü acaba
M

Melek T.

3 Şubat 2026 21:31

Kübra G.

faydasını gördünüz mü acaba

Evet Kübra hanım benim bebeğimin cildine iyi geldi.
K

Kübra G.

4 Şubat 2026 08:48

Melek T

Evet Kübra hanım benim bebeğimin cildine iyi geldi.

Teşekkür ederim melek hanım bir de o markayı deneyelim bize de söylemişti doktorumuz ama denememiştik daha
M

Melek T.

4 Şubat 2026 12:40

Kübra G.

Teşekkür ederim melek hanım bir de o markayı deneyelim bize de söylemişti doktorumuz ama denememiştik daha

iyi gelir inşallah size de .

Diğer markalara göre daha zor bulunuyor ve daha pahalı. Ama biz faydasını gördük çok şükür 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir