Atopik
109 görüntüleme
M
Melek T.
16 Şubat 2026 19:13
Merhaba hanımlar benim çocuğum Atopik dermatit olan bir bebek. Küçülen kıyafetlerini başka birine vereceğim ama egzaması vs kıyafetten diğer çocuğa geçme gibi bir durum söz konusu olabilir mi? İyilik edeyim derken başkasının çocuğunu da hasta etmekten korktum doğrusu. Bu konuda bilgisi olan var mı
B
Büşra K. ..
16 Şubat 2026 19:28
Melek Hanım dermatitten ziyade instgramda gördüm küçülen bebek kıyafetlerine büyü yapıyorlarmış Allah korusun ben olsam vermezdim
A
Arzu.G
16 Şubat 2026 20:22
Egzama kıyafetle bulaşacak bir rahatsizlik değil .kaldı ki siz yıkayıp vereceksinizdir alan insan da yıkar giydirir mutlaka .büyü olayına da katılmıyorum büyü öyle birşey değil her gordugumuze sorgusuz ikna oluyoruz söz konusu yavrular olunca anlayabiliyorum .ben dolapta curuyecegine bir bebeğe faydası olsun diye dusunenlerdenim
M
Melek T.
16 Şubat 2026 20:48
Melek Hanım dermatitten ziyade instgramda gördüm küçülen bebek kıyafetlerine büyü yapıyorlarmış Allah korusun ben olsam vermezdim
M
Melek T.
16 Şubat 2026 20:50
Egzama kıyafetle bulaşacak bir rahatsizlik değil .kaldı ki siz yıkayıp vereceksinizdir alan insan da yıkar giydirir mutlaka .büyü olayına da katılmıyorum büyü öyle birşey değil her gordugumuze sorgusuz ikna oluyoruz söz konusu yavrular olunca anlayabiliyorum .ben dolapta curuyecegine bir bebeğe faydası olsun diye dusunenlerdenim
B
Büşra K. ..
16 Şubat 2026 20:50
B
Büşra K. ..
16 Şubat 2026 20:52
Tanıdığım bildiğim birisine vereceğim Büşra hanım
M
Melek T.
16 Şubat 2026 20:56
O zaman mesele yok Melek Hanım sadece instgramda gördüm yazmak istedim söz konusu çocuklar olunca
B
Büşra K. ..
16 Şubat 2026 21:34
Evet sizde benim gibi hassas bir annesiniz belli ki. Bende tanımadığım herkese vermek istemedim bun konuda seçici davrandım doğrusu 😌
A
Arzu.G
16 Şubat 2026 22:12
Ben artık herşeyi sorgular oldum Arzu Hanım
B
Büşra K. ..
16 Şubat 2026 22:30
Asla yargilamiyorum yanlış anlamayın çok iyi anlıyorum herşeyden korkar olduk artık . İnsanlar öz evladına acımıyor bu devirde nasıl korkmicaksiniz. Allah tüm kotulerden kotuluklerden korusun yavrularımızı insallah