Atom Tarifi Kilo
525 görüntüleme
A
Aycan G.
18 Mayıs 2026 15:01
İnstagramda bebekler icin atom tarifi diye bir karışım var. Kilo alimini hizlandirdigi söyleniyor acaba deneyen anneler var mi ?
G
Gülfidan D.
18 Mayıs 2026 16:49
Tarifi alabılırmıyım denemek lazım benım bebeğimde cok zayıf.
A
Aycan G.
18 Mayıs 2026 16:53
Tarifi alabılırmıyım denemek lazım benım bebeğimde cok zayıf.
E
Esra Ç.
18 Mayıs 2026 17:20
Merhaba bebeğim 9 ay 15 günlük 8100 kilo 69 cm kilo alımının az olduğunu söyledi doktor ne yapabilirim? Doğum kilosu 3495 boy 50

Tuğçe Y. Ü.
Diyetisyen
18 Mayıs 2026 21:39
@Esra Çinar şu an öğün düzeni nasıl ? Neler yiyor hangi öğünlerde yiyor

Tuğçe Y. Ü.
Diyetisyen
18 Mayıs 2026 21:40
@Aycan Gül kilo alımında olumlu etkisi var atomun yapanlardan duydum
Ben tam atom yapmıyorum ama kahvaltılarına katmak için çiğ kavrulmamış ceviz-badem-fındık-kabak çekirdeği blend ettim
Ben tam atom yapmıyorum ama kahvaltılarına katmak için çiğ kavrulmamış ceviz-badem-fındık-kabak çekirdeği blend ettim
A
Aycan G.
18 Mayıs 2026 21:43
Merhaba bebeğim 9 ay 15 günlük 8100 kilo 69 cm kilo alımının az olduğunu söyledi doktor ne yapabilirim? Doğum kilosu 3495 boy 50
A
Aycan G.
18 Mayıs 2026 21:44
E
Esra Ç.
18 Mayıs 2026 22:08
@Esra Çinar şu an öğün düzeni nasıl ? Neler yiyor hangi öğünlerde yiyor
E
Esra Ç.
18 Mayıs 2026 22:09
A
Ayşe Ş.
17 Temmuz 2026 22:33
İ
İlayda Ö. ..
20 Ağustos 2026 18:10
Merhaba ben oğlumda denedim çok severek yiyor maşallah ve faydası gercekten var ben kilo alması için değil de içindeki tüm kuruyemişlerin faydası olsun diye yapmıştım ama gerçekten çok faydalı şiddetle tavsiye ederim 3 ana öğününden sonra 1er tatlı kaşığı olarak verin eğer sade olarak istemiyorsa meyve püresi ile ya da yoğurda karıştırıp verebilirsiniz şifa olsun
P
Pınar K.
24 Ağustos 2026 21:11
Merhaba ben oğlumda denedim çok severek yiyor maşallah ve faydası gercekten var ben kilo alması için değil de içindeki tüm kuruyemişlerin faydası olsun diye yapmıştım ama gerçekten çok faydalı şiddetle tavsiye ederim 3 ana öğününden sonra 1er tatlı kaşığı olarak verin eğer sade olarak istemiyorsa meyve püresi ile ya da yoğurda karıştırıp verebilirsiniz şifa olsun
İ
İlayda Ö. ..
24 Ağustos 2026 21:12
Oğlunuz kaç aylık
Yükleniyor...