Atom Tarifi Kilo

192 görüntüleme
A

Aycan G.

18 Mayıs 2026 15:01
İnstagramda bebekler icin atom tarifi diye bir karışım var. Kilo alimini hizlandirdigi söyleniyor acaba deneyen anneler var mi ?
G

Gülfidan D.

18 Mayıs 2026 16:49
Tarifi alabılırmıyım denemek lazım benım bebeğimde cok zayıf.
A

Aycan G.

18 Mayıs 2026 16:53
Gülfidan Durmuş
Tarifi alabılırmıyım denemek lazım benım bebeğimde cok zayıf.
Merhaba tarif youtubeda detaylı bir şekilde var video olarak
E

Esra Ç.

18 Mayıs 2026 17:20
Merhaba bebeğim 9 ay 15 günlük 8100 kilo 69 cm kilo alımının az olduğunu söyledi doktor ne yapabilirim? Doğum kilosu 3495 boy 50
Tuğçe Y. Ü.

Tuğçe Y. Ü.

Diyetisyen

18 Mayıs 2026 21:39
@Esra Çinar şu an öğün düzeni nasıl ? Neler yiyor hangi öğünlerde yiyor
Tuğçe Y. Ü.

Tuğçe Y. Ü.

Diyetisyen

18 Mayıs 2026 21:40
@Aycan Gül kilo alımında olumlu etkisi var atomun yapanlardan duydum

Ben tam atom yapmıyorum ama kahvaltılarına katmak için çiğ kavrulmamış ceviz-badem-fındık-kabak çekirdeği blend ettim
A

Aycan G.

18 Mayıs 2026 21:43
Esra Çinar
Merhaba bebeğim 9 ay 15 günlük 8100 kilo 69 cm kilo alımının az olduğunu söyledi doktor ne yapabilirim? Doğum kilosu 3495 boy 50
Esra hanim bende sizinle ayni dertten müzdaripim, bebegim 34 hafta dk 1280 gram dogdu. Şuan duzeltilmis 8.5 aylik ve sadece 6500 kilo civarı boyuda 65.5 cm
A

Aycan G.

18 Mayıs 2026 21:44
Tuğçe Yurtdaş Ülger

Ben tam atom yapmıyorum ama kahvaltılarına katmak için çiğ kavrulmamış ceviz-badem-fındık-kabak çekirdeği blend ettim
Faydası oldu mu size ? Kabak çekirdeği blender yaptim yemeklerine katıyordum ve zeytin yagi vs. Ama pek yardımcı olmadi kilosuna
E

Esra Ç.

18 Mayıs 2026 22:08
Tuğçe Yurtdaş Ülger
@Esra Çinar şu an öğün düzeni nasıl ? Neler yiyor hangi öğünlerde yiyor
Sabah 1 yumurta az peynir tarzı öğlen sebze yemeği yada corba akşamüstü meyve püresi akşam tavuk kıyma yada sebze yemeği gibi besleniyor pilav makarna şehriye gibi eşlikçilerde var ama az yiyor.
E

Esra Ç.

18 Mayıs 2026 22:09
Tuğçe Yurtdaş Ülger

Ceviz hariç diğerlerini denemedim bebeğime o yüzden atomu veremiyorum bide tahine alerjisi oldu yeniden denemedim daha
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir