Atom Tarif

77 görüntüleme
H

Hanife

27 Mart 2026 15:19
Yetersiz kilo alan bebekler için atom tarif hakkında yorumlarınız nedir faydasını gören oldu mu
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

28 Mart 2026 15:31
Atom Tarif Hakkında Yorumlar ve Faydası

Atom tarifi, yetersiz kilo alan bebekler için önerilen bir besin takviyesidir. Bu tarif, sağlıklı kuruyemişler, tahin, bal, hindistan cevizi yağı gibi malzemelerin bir araya gelmesiyle oluşturulur. Peki, atom tarifi hakkında yorumlar neler? Faydasını gören oldu mu?

Atom Tarifinin Faydası

Birçok anne, atom tarifini bebeğinin yetersiz kilo alımı sorununu çözmek için denedi ve olumlu sonuçlar aldı. Atom tarifi, bebeklerin kilo almasına yardımcı olurken, aynı zamanda besin değerini de artırır.

Kullanıcı Yorumları

Bir anne, "Benim oğlum 1 yaşına kadar persentilde hep düşük kiloda idi. Mamayı kabul etmedi, sütüm kilo aldırmadı. Ek gıdadan istediğimiz verimi alamadık. Yemeyince değerleri de düştü. Takviye olarak demir, B12 ve atom tarifini kullanmaya başladım. Değerleri yükseldi, iştahı arttı ve 15.ayda persentil normal değerleri gördü." dedi.
Başka bir anne, "Benim oğlum da kilo alımı düşüktü, reflü vardı. Yemiyor, kusuyordu. Bağırsakları bozulmuştu. Çocuk gastroenteroloji gittik. Şuan tıbbi hazır mama kullanıyoruz. Biraz da olsa düzeldi ama yemesi yine pek yoktur." dedi.

Atom Tarifini Deneyenlerin Yorumları

Birçok anne, atom tarifini denedi ve olumlu sonuçlar aldı.
Atom tarifi, bebeklerin kilo almasına yardımcı olurken, aynı zamanda besin değerini de artırır.

Sonuç

Atom tarifi, yetersiz kilo alan bebekler için faydalı bir besin takviyesi olabilir. Ancak, her bebeğin ihtiyacı ve hassasiyeti farklıdır. Bu nedenle, atom tarifini denemeden önce doktorunuzla konuşmanız önemlidir. Ayrıca, tarifin içeriğinde yer alan malzemelere karşı alerji durumu da göz önünde bulundurmanız gerekir.

Öneriler

1. Atom tarifini denemeden önce doktorunuzla konuşun.
2. Tarifin içeriğinde yer alan malzemelere karşı alerji durumunu göz önünde bulundurun.
3. Bebeğinizin ihtiyaçlarına göre tarifin miktarını ve sıklığını ayarlayın.
4. Bebeğinizin kilo alımını ve gelişimini düzenli olarak takip edin.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Ceviz Fındık Tadımı
2. İştahsızlık Hk
3. İştahsızlık Hk
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir