Ateş,öksürük, Ses Kısıklığı , Burun Akıntısı, Balgam
97 görüntüleme
R
Rabia N. B.
12 Aralık 2025 12:03
BEBEĞİM 5 GÜNDÜR ÇOK HASTA. İlk iki gün ateşi vardı max38 i gördük. Sonrasında hırıltılı nefes alma öksürü, öksürükten sonra balgamlı kusma ve burun akıntısı var. Her gün burnunu temizliyorum fakat sanırım balgamını atamadığı içinhurıltılı öksürüyor çok fazla öksürünce de kusuyor . İLLA ANTİBİYOTİKMİ KULLAMALIYIM?

Hatice Z. Ç. ..
12 Aralık 2025 12:07
Öncelikle geçmis olsun. Benim oğlum 1 yaşında şuan aynı hastalık var. Osman hoca bu hastalığn virüs temelli olduğunu o yüzden antibiyotik gerekmediğini söyluyor. Ben ateş düşürücü bile kullanmadim doğal yollarla düşürdüm şükür şuan hiç atesi olmuyor. Burnunu açıp hava verince de daha rahatlıyor. Yine de içiniz rahat etmezse doktorn dinlemesi en iyisi. Kusmasi için bazı doktorlar normal balgamı o şekilde atar diyor
R
Rabia N. B.
12 Aralık 2025 12:19
Evet kusarken balgamını attığını hatta yuttuğu balgamın midesini bulandırdığının ben de farkındayım. Ateşi biz de ilaçsız atlattık. Fakat öksürük ve balgam için 5 gün oldu. Çevremdeki herkes antibiyotik kullanmalısın diyor acile götürdüğümde de direk muayene edip antibiyotik yazdılar amaiçim rahat etmediği için kullanmadım