Ateşliyken Nasıl Giydirilir?

86 görüntüleme
A

Ayşe N. Ş.

Premium Üye
24 Mart 2026 23:32
Sabahtan beri sürekli inip çıkıyor ateşi şimdi ölçtüm 38 derece uyuyor ince bir pijama takımı giydirdim evin içi 23 derece elleri ayakları soğuk kafasında ateşi yüksek ne yapayım giydirsem mi üstüne bişeyler?
Esra D.

Esra D.

24 Mart 2026 23:36
Merhaba geçmiş olsun çok. Eller ayaklar soğuk olması normal özellikle ateşliyken olabiliyor.23 derece ideal oda derecesi ztn. Ateşide varmış. Giydirmemelisiniz.
A

Ayşe N. Ş.

Premium Üye
24 Mart 2026 23:39
Esra Dindar
Merhaba geçmiş olsun çok. Eller ayaklar soğuk olması normal özellikle ateşliyken olabiliyor.23 derece ideal oda derecesi ztn. Ateşide varmış. Giydirmemelisiniz.
Dimi soğuk olması normal teşekkürler yanıtınız için 🙏
Betül �.

Betül ..

24 Mart 2026 23:42
Ateş varken el ayak soğukluğu ateşinin yükseleceği anlamına geliyormuş.Bize de bu bilgiyi doktorumuz vermişti.Çocuğunuz kaç aylık
Esra D.

Esra D.

24 Mart 2026 23:43
Ayşe Nur ŞEN
Dimi soğuk olması normal teşekkürler yanıtınız için 🙏
Tabi tabi kesinlikle siz ateşini takip edin yeterli. İnanın sıcak ve ter daha çok hasta ediyor. Kızımda ateşli bugün 38 derece eller ayaklar soğuk değil bu defa ama oda 24 derece ve üstünde kısa kollu pijama takımı var. Uzun kol bile giydirmedm.
A

Ayşe N. Ş.

Premium Üye
24 Mart 2026 23:47
Betül 🧸
Ateş varken el ayak soğukluğu ateşinin yükseleceği anlamına geliyormuş.Bize de bu bilgiyi doktorumuz vermişti.Çocuğunuz kaç aylık
18 aylık oğlum evet 38.5 oldu ateşi inip çıkıyor sürekli yutkunma güçlüğü ile uyanıyor sık sık sanırım dediğiniz gibi yükselecek bol bol
Betül �.

Betül ..

24 Mart 2026 23:48
önce Calpol baktınız düşmüyor 6 saat sonra Dolven verebilirsiniz.Ama dirençli ateşlerde doktora gözükmekte fayda var ekstradan halsizlik vs eşlik ediyorsa
A

Arzu.G

Premium Üye
24 Mart 2026 23:53
Ayşe Nur ŞEN
18 aylık oğlum evet 38.5 oldu ateşi inip çıkıyor sürekli yutkunma güçlüğü ile uyanıyor sık sık sanırım dediğiniz gibi yükselecek bol bol
Endişe etmeyin üşümez giydirmenize gerek yok 22-23 ideal sıcaklık bebeklere . ılık duş aldırın yükselmeye başlayınca ,ayaklarının altına çörekotu yağı udi hindi yağı sürerim ben genelde o da iyi geliyor. Boğazında enfeksiyon belirtisi varsa doktora gösterin mutlaka beslenmesini de zorlastirmasin. Çörekotu yağını bala damlatıp iciriyorum öksürük zamanlarında 18 aylık bizimki de
A

Ayşe N. Ş.

Premium Üye
25 Mart 2026 00:11
O yağlardan elimde yok maalesef ama teşekkür ederim yine de karanfil soğan koydum başucuna bakalım sabaha doktora gideceğiz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir