Ateşli Havale
78 görüntüleme
İ
İrem A.
24 Aralık 2025 07:20
Bebeğim 8. Ayında 38° ile havale geçirdi nöbet esnasında hastanede idik hemen müdahale edildi sabaha kadar gözetim altında kaldık tekrarlamadı fakat sonraki süreçte ara ara sebepsiz ateşlerimiz oldu 2 gün sürdü ve damar yolundan ilaç veya serum almayana kadar da inmiyor her ateşte böyle serumlarla geçiriyoruz ve gittiğimiz her doktorda ateş için antibiyotik başlıyor şu an 25 aylık ve son ateşi(hâlâ devam ediyor) 8 gün oldu düşmedi 41° kadar gördük 38-39 bandında devam ediyor sebebini öğrenemedik sadece ateşi aniden yükseliyor acile gidiyoruz serum alıyoruz düşüyor tekrar sonraki gün aynı ne yapacağız ne yapmalıyız nasıl bir yol izlemeliyiz
H
Hande H.
24 Aralık 2025 07:31
Benim kızımda 20 aylıkken havale geçirdi ve o günden sonra düşmeyen inatçı ateş hep kaldı şu an 3 yaşında ve hala en ufak bir hastalıkta ateşleniyor acile gitsek bile orda da düşüremiyorlar hemen çok zor bir durum ne yapacağımızı şaşırdık valla Rabbim sizlere de şifa versin inşallah çocuklar hiç hasta olmasa keşke 😔
İ
İrem A.
24 Aralık 2025 07:42
Bizim hiç hasta olmuyor işte sadece ateş hiçbir bulgu yok (grip öksürük kusma ishal vb) sadece sebepsiz ateş bizi tedirgin eden o inşallah rabbim bütün çocuklara ve hastalara şifa versin amin
H
Hande H.
24 Aralık 2025 20:59
Böyle iki kez oldu bizde de bütün testler yapıldı temiz çıktı doktor bile açıklayamadı nnazar değmiş dedi ilginç bir şekilde
H
Hande H.
24 Aralık 2025 20:59
Bir de kulaktan ateş ölçerle ölçüyorum 39 derece ateş ama vücut sıcaklığı gayet iyi kafası yanıyor bende bunu çok sorguladım ama hiç bir şey bulamadım
İ
İrem A.
24 Aralık 2025 21:43
Sadece kafa ısısının dişe bağlı olabileceğini söylüyorlar ama yine de insan net bişey bilmek istiyor elbette umarım tez zamanda sorularımıza net cevaplar alabiliriz