Ateşle Birlikte Bu Döküntü

348 görüntüleme
E

Esra K. ..

18 Ağustos 2026 16:33
image
H

Hilal N. K.

18 Ağustos 2026 16:43
Bizde de ateşli bir hastalıktan sonra ortaya çıktı tüm vücuda yayıldı. 6.hastalık dedi doktor. Kendi kendine geçiyor. Hiçbir ilaç hiçbir şey yapmaya gerek yok. Doktor da 6.hastalık diyorsa sorun yoktur
A

Ayşe H. B.

18 Ağustos 2026 18:51
Benim de aynısı oldu kızımda. Doktor 6. Hastalık dedi kendi kendine geçecek dedim
H

Hilal N. K.

18 Ağustos 2026 18:52
Ayşe Hülda Bayraktar
Benim de aynısı oldu kızımda. Doktor 6. Hastalık dedi kendi kendine geçecek dedim
Panik yapmayın. Bizim yüzümüze kadar çıkmıştı. Pik yaptıktan sonra kendi kendine geriledi
E

Esra K. ..

18 Ağustos 2026 22:25
Ateşi ilk çıktığı gün acile gittik sol kulağında kızarıklık var diyip antibiyotik yazdı . Sonra farklı bir doktora daha götürdüm oda kulağı boğazı normal diyip kan aldı crp 24 çıktı . Ben antibiyotigi kullanmadım çünkü elimizde bir veri yoktu bugün 3. Gün sabah 7 de çıktı en son ateşi hala birşey yok vücudu da bu halde . 6. Hastalığı kendim düşünüp antibiyotik kullanmama kararı aldım ama tabi ki korkuyorum
H

Hilal N. K.

18 Ağustos 2026 22:40
Esra Karabacak
Ateşi ilk çıktığı gün acile gittik sol kulağında kızarıklık var diyip antibiyotik yazdı . Sonra farklı bir doktora daha götürdüm oda kulağı boğazı normal diyip kan aldı crp 24 çıktı . Ben antibiyotigi kullanmadım çünkü elimizde bir veri yoktu bugün 3. Gün sabah 7 de çıktı en son ateşi hala birşey yok vücudu da bu halde . 6. Hastalığı kendim düşünüp antibiyotik kullanmama kararı aldım ama tabi ki korkuyorum
Benim bildiğim 6.hastalıktan ateş olmaz. Normal bir ateşli hastalık geçirdikten sonra ani ateş yükselmesi ve düşmesinden sonra vücut reaksiyon gösterdiği için vücutta öyle oluyomuş
E

Esra K. ..

18 Ağustos 2026 22:42
Hilal Nur Kulu
Benim bildiğim 6.hastalıktan ateş olmaz. Normal bir ateşli hastalık geçirdikten sonra ani ateş yükselmesi ve düşmesinden sonra vücut reaksiyon gösterdiği için vücutta öyle oluyomuş
Ama 6 . Hastalık diye araştırdığımda hep ateşle başlıyor düştükten sonra bu döküntüler çıkıyor diye okudum
A

Ayşe H. B.

18 Ağustos 2026 22:49
Esra Karabacak
Ateş düştükten sonra oluyor bu kızarıklıklar. Normalmiş geçiyor birkaç güne.
E

Esra K. ..

19 Ağustos 2026 00:01
Ayşe Hülda Bayraktar
Ateş düştükten sonra oluyor bu kızarıklıklar. Normalmiş geçiyor birkaç güne.
Teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir