Ateşle Birlikte Bu Döküntü
348 görüntüleme
E
Esra K. ..
18 Ağustos 2026 16:33
H
Hilal N. K.
18 Ağustos 2026 16:43
Bizde de ateşli bir hastalıktan sonra ortaya çıktı tüm vücuda yayıldı. 6.hastalık dedi doktor. Kendi kendine geçiyor. Hiçbir ilaç hiçbir şey yapmaya gerek yok. Doktor da 6.hastalık diyorsa sorun yoktur
A
Ayşe H. B.
18 Ağustos 2026 18:51
Benim de aynısı oldu kızımda. Doktor 6. Hastalık dedi kendi kendine geçecek dedim
H
Hilal N. K.
18 Ağustos 2026 18:52
Benim de aynısı oldu kızımda. Doktor 6. Hastalık dedi kendi kendine geçecek dedim
E
Esra K. ..
18 Ağustos 2026 22:25
Ateşi ilk çıktığı gün acile gittik sol kulağında kızarıklık var diyip antibiyotik yazdı . Sonra farklı bir doktora daha götürdüm oda kulağı boğazı normal diyip kan aldı crp 24 çıktı . Ben antibiyotigi kullanmadım çünkü elimizde bir veri yoktu bugün 3. Gün sabah 7 de çıktı en son ateşi hala birşey yok vücudu da bu halde . 6. Hastalığı kendim düşünüp antibiyotik kullanmama kararı aldım ama tabi ki korkuyorum
H
Hilal N. K.
18 Ağustos 2026 22:40
Ateşi ilk çıktığı gün acile gittik sol kulağında kızarıklık var diyip antibiyotik yazdı . Sonra farklı bir doktora daha götürdüm oda kulağı boğazı normal diyip kan aldı crp 24 çıktı . Ben antibiyotigi kullanmadım çünkü elimizde bir veri yoktu bugün 3. Gün sabah 7 de çıktı en son ateşi hala birşey yok vücudu da bu halde . 6. Hastalığı kendim düşünüp antibiyotik kullanmama kararı aldım ama tabi ki korkuyorum
E
Esra K. ..
18 Ağustos 2026 22:42
Benim bildiğim 6.hastalıktan ateş olmaz. Normal bir ateşli hastalık geçirdikten sonra ani ateş yükselmesi ve düşmesinden sonra vücut reaksiyon gösterdiği için vücutta öyle oluyomuş
A
Ayşe H. B.
18 Ağustos 2026 22:49
E
Esra K. ..
19 Ağustos 2026 00:01
Ateş düştükten sonra oluyor bu kızarıklıklar. Normalmiş geçiyor birkaç güne.
Yükleniyor...