Ateşi Hep Düşük

59 görüntüleme
A

Ayşe G.

20 Haziran 2025 19:40
4 aylık bebeğimin koltuk altı ateşi sürekli 35.6 ile 35.9 arası. Ateşölçerim bozuk olamaz 4 ayrı koltuk altı ateş ölçerden ölçüyorum. Neden olabilir doğduğundan beri bu şekilde doktora da sordum kaç kez. Benimde ateşim hep düşüktür sürekli 35 çıkar. Çok şükür bebeğim sağlıklı ama bu vücut sıcaklığı çok canımı sıkıyor. Yaz sıcağında bile böyle üşüyor desem imkansız bu sıcakta
H

Hale Y. ..

20 Haziran 2025 19:44
En sağlıklı vücut sıcaklık ölçümü kulaktan ölçülen diye biliyorum o şekilde de ölçtüğünüz mü aynı mı ?
A

Ayşe G.

20 Haziran 2025 20:37
Malesef kulaktan ölçüm cihazım yok. Alından temassız ateşölçerimiz var bitane ondan ölçünce kafa sıcaklığı hep 36.8 çıkıyor. O ateşölçer de pek güven vermiyor zaten
B

Beyza Y.

20 Haziran 2025 20:40
Osman hoca en güvenli ateş ölçerin kulaktan olduğunu söyler hep. Bebekte 35 derece imkansız hele bu sıcaklarda bi yanlışlık var terliyken/nemliyken ya da terlemiş soğumuşken ölçüm yapıyorsanız ayrı. Ama kuru bir ciltte zor. 4 tane koltuk altı yerşne 1 tane kulaktan ölçer almalısınız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir