Ateşi 38-39

106 görüntüleme
N

NUR

25 Aralık 2025 19:10
Bebeğim 6 buçuk aylıkken sabah ateşicikmaya başladı ara ara cikiydou akşam üstü doktora götürdük enfeksiyon falan hiç hiciyi yok dişten dedi parol serum taktı ama yine çıkmaya başladı ateşi havale gecirmesinden korkuyorum napicam
A

Ayla

25 Aralık 2025 19:16
Üstünü kalın giydirmeyin ılık bir duş aldırın duştan sonra da ateşi düşmezse koltuk altlarına bacak aralarına alnına ıslak bezler koyun ona rağmen de düşme olmazsa calpol verin dişten dolayıysa bu şekilde ilerlemiştik biz çok rahatlatıyor
N

NUR

25 Aralık 2025 19:17
Sadece zıbınla duruyo calpol verdim az az düşmeye başladı ama çok korkuyorum
Deniz M. G.

Deniz M. G.

25 Aralık 2025 19:50
Bugün bir doktoru dinledim çoraplarını sıcak suyla ıslatıp ayakkarına giydirin dedi. Ayakları sıcak tutunca ateş normale dönüyormuş.
N

NUR

25 Aralık 2025 21:15
Elimle baktığımda sanki ateşi yok gibi ama ateşolcerle ateşi cikiyo dijitalde de koltuk altında da
B

Burcu ..

26 Aralık 2025 14:39
Arkadaşlar tetagil kullanan var mı günde kaçkez kullanılır ve hangi pozisyonda nasıl vermeliyim
A

Ayşe Ş. N.

27 Aralık 2025 02:13
Ben 5 ay 20 günlük oğluma 2 aydır kullanıyorum, çok memnunum. Ancak çok kullanmıyorum, sadece uykudan önce veriyorum, gündüz 1-2 kez belki ve gece uyumadan çünkü hemen bitiyor ve çok pahalı☺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir