Ateş ve İshal

50 görüntüleme
Z

Zehra Ç.

3 Ağustos 2025 13:53
1.5 aylık bebeğim, sulu kaka yapıyor ishal ve beraberinde ateşi var dün akşamdan bu yana. Belirli aralıklarla ılık duş yaptırıp calpol veriyorum, şimdi yine yükselmeye başladı soydum ve calpol verdim ishal geçiyor gibi sulu yapmamış son kakasını bol bol emziriyorum. Kaç gün daha devam ederse doktora götürmeliyim bugün ki sulu kaka bez sayısı 5 i geçmedi normal mi kabul edilir. Salgın var diyorlar bu şekilde bebeği olan var mı
*Güncelleme*
Doktoruna yazdım 38 ve üzeri ateş olursa beraberinde iştahsızlık ve kusma olursa gelin bakalım dedi. İnternette 37.3 sonrası bebeklerde ateş kabul edilir diye okumuştum bu yüzden ateşi var diye düşündüm. Osman bey az önce 40 günlük bebek için 37.5 derecenin normal vücut ısısı olduğunu söyleyen bir story atmış. Yani bebeğimin ateşi sandığım gibi çok değilmiş. Umarım yazımı görüp kafa karışıklığı yaşayan olmamıştır. Bu yüzden bilgilendirmek istedim.
M

Melike Ö.

3 Ağustos 2025 13:55
Bebeklerde beklemiyoruz özellikle de ateşi varsa
B

Bahar K.

3 Ağustos 2025 14:16
6 aydan küçük bebeklerde ateşte çok beklemek doğru değil. Doktorla görüşmelisiniz
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

3 Ağustos 2025 14:29
Bebeğiniz küçük doktora gitmek için beklememelisiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir