Ateş ve Bölgesel Isı Farkı

99 görüntüleme
B

B.B.

16 Şubat 2026 07:21
Bu gece ateşlendi kızım 18 aylık. 39’u görünce calpol verdim bir ölçek sonra 37.7-38 civarı geziyor ateşi ama vücudu bölgesel sıcak. Mesela bacakları kolları serin, gövdesi başı eli ayakları sıcak. Sonra bir bakmışım ayakları soğuk ateşi yükselecek mi derken ölçüyorum 37.4 gibi normal. Zıbınla yatıyordu şimdi bazı yerleri soğuk anlayamıyorum tam olarak nasıl yatırmalı nasıl takip etmeli tavsiyelerinizi alırım🙏🏻
Betül �.

Betül ..

16 Şubat 2026 09:11
genelde ara ara bizimde öyle oluyor boyun 38 döş 37 alın 36 her bölge ısısı farklı.Ama el ayak soğukluğu ateş yükselmesi.Direnç göstergeşi ateş varsa 38 ve üstü doktora gidin bence ya enfeksiyon yada başka başka bir şey vardır
B

B.B.

16 Şubat 2026 16:29

Betül 🧸

genelde ara ara bizimde öyle oluyor boyun 38 döş 37 alın 36 her bölge ısısı farklı.Ama el ayak soğukluğu ateş yükselmesi.Direnç göstergeşi ateş varsa 38 ve üstü doktora gidin bence ya enfeksiyon yada başka başka bir şey vardır

Bugün gittim rsv çıktı:( Nebulizator kullanıyorsanız öneriniz ne olur
Betül �.

Betül ..

16 Şubat 2026 17:32
Bizde rsv atlattık 41 leri gördük.Eşim eczaneden aldı merry taşınabilir Nebülizatör
B

B.B.

17 Şubat 2026 02:21

Betül 🧸

Bizde rsv atlattık 41 leri gördük.Eşim eczaneden aldı merry taşınabilir Nebülizatör

Teşekkür ederim çok geçmiş olsun
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Şubat 2026 03:27
Geçmiş olsun. Nebulizatör kullanarak ilaç verecekseniz taşınabilir olanlardan almayın onlar ilaçları partiküllerine ayıracak kadar güçlü değiller serum suyu vs ile buhar yapacağım derseniz taşınabilir olanlar olur. Herhangibir prize takılan markayı alabilirsiniz bol bol burun yıkama yapın
B

B.B.

17 Şubat 2026 07:39

Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

Geçmiş olsun. Nebulizatör kullanarak ilaç verecekseniz taşınabilir olanlardan almayın onlar ilaçları partiküllerine ayıracak kadar güçlü değiller serum suyu vs ile buhar yapacağım derseniz taşınabilir olanlar olur. Herhangibir prize takılan markayı alabilirsiniz bol bol burun yıkama yapın

Tamamdır bilgilendirme için teşekkür ederim Ayça hanım🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir