Ateş ve Antibiyotik Kullanımı
51 görüntüleme
Y
Yasemin A.
10 Ocak 2026 18:20
Merhaba. Bebeğim 17 aylık. 3 gündür ateşi var. Pedifen verdiğim zaman düşüyor. İlacın etkisi geçince tekrar çıkıyor. Kulaktan ölçüm 39-39.5 çıkarken koltuk altı en fazla 38-38.5 çıkıyordu. Ateş dışında başka belirti yoktu. Bugün tekrarlayınca acile götürdüm. Bogazında ve kulağında kızarıklık var antibiyotik başlaman lazım denildi. Hocam sizce ne yapmalıyım? Beslenmesi gayet yerinde.
Y
Yagmur E. ..
10 Ocak 2026 19:12
Hastalik takibinden bebeginizin sikayetlerini girin ozelikkle ateşi buradan gormeyebilir osman hoca not kismina doktora goturdugunuzu kizariklik oldugunu ve antibiyotik onerdigini yazin ama oradan uzun uzun yazarsaniz okumaz 🙈
Y
Yasemin A.
10 Ocak 2026 19:33
Teşekkür ederim 🙏
Y
Yagmur E. ..
10 Ocak 2026 19:35
Çok gecmis olsun umarim hemen iyilesir.
Ö
Öykü Ç.
11 Ocak 2026 03:30
Ates cok olmamasına rağmen aynı seyı yaşadım özelde ıkı ayrı doktora gttım bırı kendı doktorumuz bırı baska tanımadıgım bı doktor. Ikısıde bogaz kızarık kulak içi kızarık antıbıyotık dediler . Ates cok yoktu bızde ama genede antıbıyotık verdiler yeme problemı oldu ve öksürük krizleri bnde kullanmaya baslasım 4.doz antıbıyotıkten snra kendıne geldı osman hocayada bussuru kayıt ekledım ama sadece 2 tanesıne döndu cok bı yardımı olmadı acıkcası. Hatta şöle sölim ilk kendı doktoruna goturmemıstım . Baska doktor kızark diyince antıbıyotk. Dıyınce snra kendı doktoruna goturdum bır gunde bogazı beyazlamıs özellikle sol kulagı kotuydmus kızarıklık acısından antıbıyotık dogru bır karar kesınlıkle kullan dedi