Ateş ve Antibiyotik Kullanımı

51 görüntüleme
Y

Yasemin A.

10 Ocak 2026 18:20
Merhaba. Bebeğim 17 aylık. 3 gündür ateşi var. Pedifen verdiğim zaman düşüyor. İlacın etkisi geçince tekrar çıkıyor. Kulaktan ölçüm 39-39.5 çıkarken koltuk altı en fazla 38-38.5 çıkıyordu. Ateş dışında başka belirti yoktu. Bugün tekrarlayınca acile götürdüm. Bogazında ve kulağında kızarıklık var antibiyotik başlaman lazım denildi. Hocam sizce ne yapmalıyım? Beslenmesi gayet yerinde.
Y

Yagmur E. ..

10 Ocak 2026 19:12
Hastalik takibinden bebeginizin sikayetlerini girin ozelikkle ateşi buradan gormeyebilir osman hoca not kismina doktora goturdugunuzu kizariklik oldugunu ve antibiyotik onerdigini yazin ama oradan uzun uzun yazarsaniz okumaz 🙈
Y

Yasemin A.

10 Ocak 2026 19:33
Teşekkür ederim 🙏
Y

Yagmur E. ..

10 Ocak 2026 19:35
Çok gecmis olsun umarim hemen iyilesir.
Ö

Öykü Ç.

11 Ocak 2026 03:30
Ates cok olmamasına rağmen aynı seyı yaşadım özelde ıkı ayrı doktora gttım bırı kendı doktorumuz bırı baska tanımadıgım bı doktor. Ikısıde bogaz kızarık kulak içi kızarık antıbıyotık dediler . Ates cok yoktu bızde ama genede antıbıyotık verdiler yeme problemı oldu ve öksürük krizleri bnde kullanmaya baslasım 4.doz antıbıyotıkten snra kendıne geldı osman hocayada bussuru kayıt ekledım ama sadece 2 tanesıne döndu cok bı yardımı olmadı acıkcası. Hatta şöle sölim ilk kendı doktoruna goturmemıstım . Baska doktor kızark diyince antıbıyotk. Dıyınce snra kendı doktoruna goturdum bır gunde bogazı beyazlamıs özellikle sol kulagı kotuydmus kızarıklık acısından antıbıyotık dogru bır karar kesınlıkle kullan dedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir