Ateş Öksürük ve Hırıltı
97 görüntüleme
B
Beyza B. ..
29 Mart 2026 00:07
Bebeğim 16 aylık iki gündür ateşleniyor ve öksürüyor uyumuyor hırıltı var acile gittik doğru düzgün ilgilenmeden hemen antibiyotik yazdılar ama vermek istemiyorum bir de ventolin verdiler onu veriyorum şuan sadece ciğerleri için röntgen çekildi yardımcı olur musunuz hocam lütfen ciğerleri doku dendi

Ayça K. A.
Hemşire
29 Mart 2026 03:40
Şimdi ciğerleri dolu ise neden astım ilacı olan ventolin ? Ventolin varsa neden antibiyotik. Osman hocamın da defalarca dediği gibi enfeksiyon varsa astım ilacı başlanmaz. Eğer astımsa ventolin verebilirsiniz. Hepsini bir arada yazan hekim tüm tuşlara basmış demektir. Bol bol burun yıkama yapın. Akciğer ne kadar dolu o önemli. Sürekli serum suyunu buhar olarak verin gündüz uykularını yastıkla yaptırın daha rahat uyuyor mu gözlemleyin gerekirse geceleri de kontrollü olarak yastıkla yatırın. Ayrıca farklı bir hekime görünüm
E
Eda Ş.
Premium Üye
29 Mart 2026 03:58
Biz bu sebepten hiç yoktan 3 gün hastanede yatırıldık nezaman ki damar yolunu değiştirmek istediler onda bebeğim çok ağlayınca ben istemedim başka hastaneye aldım götürdüm sonuç ciğerler temiz gereksiz antibiyotik ventolin diğer astım ilacı adını hatırlamadığım alerji ilacı verdiler diğer hastane de tabi ki para için yatırmak istedi ben ise vicdanlı hemşireler sayesin de sadece yatırmadan serum fizyolojik hava ve burun temizliğiyle 3 günde bitirdim
Yükleniyor...