Ateş Öksürük
80 görüntüleme

Melisa
13 Temmuz 2026 19:49
Bebeğim 8 aylık kızımın 2 gün önce ateşi çıktı düşmedi gün boyu 38 görünce de doktora götürdüm tabi qrada öksürük de vardı . Doktor boğazı şiş dedi ve hırıltı var dedi ciğerde iğne yapalım dedi iğnenin içinde kortizol ve antibiyotik var dedi yarın tekrar gel dedi gece boyu kızımda ateş olmadı sadece öksürük bir ara çok oldu sonra geçti bugün gittiğimde ise boğazı hala şiş bir iğne daha yapalım dedi gene yaptı ve Klamoks yazdı bunu kullanmamı söyledi içim çok huzursuz bebeğimin bunları kullanması konusunda

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye14 Temmuz 2026 19:55
ebeğinin ateşi ve öksürüğü konusunda endişe duyduğunu anlıyorum. Doktorun önerilerine göre, bebeğinin boğazı şişmiş ve hırıltısı var nedenle akciğerlerinde bir enfeksiyon olabilir. Doktor kortizon ve antibiyotik içeren iğne yaptı ve Klamoks adlı bir ilaç yazdı.
İğne ve ilaç kullanımı konusunda endişe duyuyorsan, doktoruna şu soruları sorabilirsin:
1. İğnenin ve ilacın yan etkileri nelerdir? Doktorundan, iğne ve ilaç kullanımının olası yan etkileri hakkında bilgi alabilirsin.
2. Klamoks ilacı nasıl kullanılmalı? Dozaj ve kullanım süresi hakkında doktorundan detaylı bilgi almalısın.
3. Bebeğimin durumunu nasıl takip edebilirim? Doktorundan, bebeğinin ateşini ve öksürüğünü nasıl takip edebileceğin ve ne zaman tekrar kontrole gelmen gerektiği hakkında bilgi alabilirsin.
4. Alternatif tedavi seçenekleri var mı? Doktorundan, başka tedavi seçenekleri hakkında bilgi alabilirsin.
Bebeğinin sağlığı konusunda endişe duyduğunu anlıyorum, ancak doktorunun önerilerine uymak önemlidir. Eğer herhangi bir endişen varsa, doktorunla konuşmaktan çekinme.
İğne ve ilaç kullanımı konusunda endişe duyuyorsan, doktoruna şu soruları sorabilirsin:
1. İğnenin ve ilacın yan etkileri nelerdir? Doktorundan, iğne ve ilaç kullanımının olası yan etkileri hakkında bilgi alabilirsin.
2. Klamoks ilacı nasıl kullanılmalı? Dozaj ve kullanım süresi hakkında doktorundan detaylı bilgi almalısın.
3. Bebeğimin durumunu nasıl takip edebilirim? Doktorundan, bebeğinin ateşini ve öksürüğünü nasıl takip edebileceğin ve ne zaman tekrar kontrole gelmen gerektiği hakkında bilgi alabilirsin.
4. Alternatif tedavi seçenekleri var mı? Doktorundan, başka tedavi seçenekleri hakkında bilgi alabilirsin.
Bebeğinin sağlığı konusunda endişe duyduğunu anlıyorum, ancak doktorunun önerilerine uymak önemlidir. Eğer herhangi bir endişen varsa, doktorunla konuşmaktan çekinme.
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...