Ateş, İshal ve Kusma

37 görüntüleme
H

Hacer İ.

10 Ağustos 2025 12:05
Kızım 6 aylık.Cuma gece saat 02.00 de ateşi 39 a çıktı, calpol verdim ama bi sure sonra şiddetli kustu, geceden sabaha kadar her emzirme sonrası kakasını yaptı ve şiddetli kustu.Ilık duş aldırdım Ateşi 38.0 kadar düştü(Kulaktan). Cumartesi sabah hemen hastaneye gittik, annenlerin yanına geldim köyde oldugum icin cocuk acil doktoru yokmus, acil doktoru ne oldugunu tam anlayamadı ama antibiyotik ve ates dusurucu yazdı. Neden antibiyotik dedigimde ise herhangi bi yerinde hastalık varsa genel antibiyotik iyi gelir dedi. Augmentin verdi ama ben kullanmadım. Ateşi takip ettim. Calpol verdim, yine colpol içtiğinde kustu fakat atesi 37.0 kadar düştü(kulaktan) bugun yani pazar günü ateşi hiç cıkmadı ama çok halsiz.Kıpır kıpır olan kızım süzüldü, elini kolunu kaldıracak derman bulamıyor. Yarın çocuk doktoru olan bi hastaneye gideceğim ama yarına kadar ne yapmalıyım, kusması bitti, ateşi kulaktan 37.5 e kadar çıkıyor.
Yarın gideceğim hastane çok uzak 2 saat gidiş sürecek ,hangi tahlilleri yaparlar bir günde işlemler biter mi bu gibi hastalıktan hastaneye giden oldu mu acaba?
M

Melike Ö.

10 Ağustos 2025 12:19
Bebeğiniz çok küçük damardan sıvı alsa iyi olur. Her beslenme sonrası kusuyorsa gitmelisiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir